Schoolfeestnieuws in het kort (10)

  • De lokale zender Hofstreek FM is, zoals elk jaar, ook weer in de ban van het Schoolfeest en heet op de radio dan ook Schoolfeest Radio. Daarop is vanmiddag onder meer de Schoolfeest Top 25 te horen. Op Hofstreek TV zijn de optochten van morgen en overmorgen te zien. Daarvoor zijn ook streams aangemaakt om deze online te bekijken. Dat kan via deze LINK.
  • De wagenbouwers en optochtgroepen zijn in aanloop naar de allegorische optocht van dit jaar ook allemaal weer ge├»nterviewd door Oene Loonstra. In de filmpjes wordt uitgelegd wat de thema’s van de verschillende groepen zijn en hoe ze op straat zullen verschijnen. Via de Facebookpagina van de organisatie van het School en Volksfeest zijn deze filmpjes te bekijken.
  • Het Bandje voor de sfeer verzorgt ook dit jaar de muziek tijdens het borreluurtje dat wordt geopend door de ondernemer van jaar, Cuno Moormann en zn. Nadien zijn er weer diverse feestzangers die de stemming erin gaan houden zoals Marcel Oosterkamp en Tom Linders.