Zwierink bereikt finale Junior Songfestival

Daan Zwierink kan zich op gaan maken voor de finale van het Junior Songfestival. De 14-jarige Goorse zanger won vanavond met de band Mainstreet de eerste halve finale. Zwierink bracht, onder het toeziend oog van ruim dertig Gorenaren, het nummer Stop the time ten gehore. De kinderjury was niet geheel onder de indruk, maar de vakjury en de kijkers thuis gaven Mainstreet de hoogste score. De vakjury vond het optreden van Mainstreet ‘fenomenaal’. De vierkoppige band hield, na lang in spanning te hebben gezeten, Melle, Amy en Kim achter zich. Volgende week is de tweede halve finale. De nationale finale is op 6 oktober. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival.  

daanzwierink1

daanzwierink2

daanzwierink3

Gerelateerde berichten

  • Zwierink op jacht naar finale Songfestival22 september 2012 Zwierink op jacht naar finale Songfestival Daan Zwierink kan vanavond met zijn band Mainstreet de finale van het Junior Songfestival 2012 bereiken. De 14-jarige Goorse zanger treedt met Rein, Owen en Nils aan in de eerste halve […]
  • Daan Zwierink zingt voor echte Sint5 december 2012 Daan Zwierink zingt voor echte Sint Daan Zwierink is vanmiddag op Nederland 3 te gast bij het grote feest van Sinterklaas. De Goorse zanger van de band Mainstreet, die vooral bekendheid geniet na de deelname aan het Junior […]
  • daanzwierink13 oktober 2012 Onze Daan maakt zich op voor finale Voor Daan Zwierink neemt de spanning met de dag toe. De Goorse zanger maakt zich namelijk op voor de eindstrijd van het Junior Songfestival. De 14-jarige Zwierink is met de band Mainstreet […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • Debuutalbum Mainstreet op 1 in Top 1006 april 2013 Debuutalbum Mainstreet op 1 in Top 100 Aan de successen van Mainstreet komt voorlopig geen einde. Het debuutalbum van de boyband, met Daan Zwierink uit Goor, is vrijdag op nummer 1 binnengekomen in de Album Top 100. Met […]