Definitieve indeling Goorse clubs bekend, Hector en Twenthe toch in andere klasse

De KNVB heeft vandaag de de definitieve indeling bekend gemaakt voor de standaardelftallen bij de zaterdag- en zondagamateurs. Wij publiceerden eerder een voorlopige indeling en die komt voor wat betreft de indeling van GFC overeen maar dat geldt niet voor Hector en Twenthe. De twee Goorse clubs zitten wel bij elkaar in de vierde klasse B maar zijn nu voor het grootste deel ingedeeld bij clubs uit het Sallandse. Hieronder de definitieve indeling van de drie Goorse clubs…

GFC treft in de komende voetbaljaargang in de zaterdag vierde klasse E Almelo, Blauw Wit ’66 (Holten), Berghuizen en De Esch uit Oldenzaal, Bornerbroek, FC RDC (Deventer), Eilermark (Glanerbrug), HSC ’21 (Haakbergen), Hengelo, SVVN (Nijverdal) en sv Rijssen.

SV Hector en vv Twenthe zitten in een klasse (4B zondag) met ABS (Bathmen), Activia (Twello), Sallandia en Turkse Kracht uit Deventer, Colmschate ’33, Haarle, Heeten, Holten, SDOL (Luttenberg), SV CWW’16 (Wilp), Overwetering (Olst) en Terwolde.