Komende zaterdag rondvaart met historische landingsvoertuigen over Twentekanaal

De Stichting Veteranen Hof van Twente organiseert komende zaterdag, 13 juli) een rondvaart met twee historische landingsvaartuigen over het Twentekanaal. Dit gebeurt vanuit de Goorse haven in samenwerking met ‘Keep them landing‘. Dit is een stichting met het doel om landingsvaartuigen van de Koninklijke Marine en die van het Korps Mariniers in het bijzonder, te restaureren en varende te houden voor het publiek…

Met name alle veteranen uit de Hof van Twente en hun familieleden zijn uitgenodigd voor deze gratis rondvaart op het Twentekanaal. Op die manier kunnen zij kennismaken met de Stichting Keep Them Landing en haar vaartuigen die in dienst waren van de Koninklijke Marine en in het bijzonder van het Korps Mariniers op de Joost Dourlein-kazerne op het waddeneiland Texel. Aanmelden kan via e-mail: ln.tvhnenaretevnull@ofni.