Zilveren huwelijk voor Peter en Janny

Peter en Janny Scheeren vieren vandaag hun zilveren huwelijk. Het echtpaar uit de Bentinckstraat is namelijk 25 jaar getrouwd. Via deze weg worden Peter en Janny door familie, vrienden en buren van harte gefeliciteerd met de mooie mijlpaal.

peterjanny2

Gerelateerde berichten

  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • Daan is geboren10 juli 2011 Daan is geboren Op vrijdag 8 juli zijn Peter en Danielle Scholten de trotse ouders geworden van hun zoon Daan! Via deze weg wil de familie de nieuwbakken papa en mama nogmaals feliciteren met hun prachtige zoon.
  • 27 december 2011 Mikai ziet levenslicht Dennis ten Donkelaar en Joy Thijsen zijn de ouders geworden van een prachtige zoon. Bijna twee weken later dan gepland heeft Mikai zich dan toch laten zien. Mikai wordt met een spandoek […]
  • Luuk Scholten zet voetjes op aarde9 juli 2013 Luuk Scholten zet voetjes op aarde Maandag 8 juli zijn Peter en Daniëlle Scholten de trotse ouders geworden van zoon Luuk. De komst van Luuk was wel heel bijzonder, hij is namelijk geboren op de dag dat zijn grote broer […]
  • Peter Butcher ziet Abraham7 september 2015 Peter Butcher ziet Abraham Feest van en voor Peter Butcher. De Gorenaar is afgelopen weekend 50 jaar geworden. De doorgewinterde wandelaar en orthodontisch technieker vierde deze mijlpaal met vrienden en familie, […]