Bert en Tineke Nijeboer 25 jaar getrouwd

Bert en Tineke Nijeboer gaven elkaar precies 25 jaar geleden het ja-woord. Aanstaande zaterdag wordt deze mooie mijlpaal gevierd met familie, vrienden en buren bij café B & T. De buren van de Laarstraat wil het echtpaar via deze weg alvast een mooie dag toewensen en van harte feliciteren.

bertentineke

Gerelateerde berichten

  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • 22 mei 2012 Daniek van Til ziet halve Sarah Daniek van Til is vandaag 25 jaar geworden. Daniek is fysiotherapeute in Almelo. Haar verjaardag is zaterdagavond al gevierd. Van vrienden en familie heeft ze niet één, maar zelfs twee […]
  • C1000 Brandenbarg 25 jaar in Goor1 februari 2013 C1000 Brandenbarg 25 jaar in Goor C1000 Brandenbarg is jarig. De Goorse supermarkt opende vandaag exact 25 jaar geleden voor het eerst haar deuren in ’t Twentse Haagje. Ondernemer Bert Brandenbarg toog toen vanuit de […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Marjan van Gemmert ziet Sarah20 april 2012 Marjan van Gemmert ziet Sarah Marjan van Gemmert heeft vandaag de leeftijd van 50 jaar bereikt. De Goorse wordt door Frank, Elvira, Ellen, Richard, Hans, familie, vrienden en de buurt van harte gefeliciteerd met de […]