Bijleveld opent nieuwe Reggehof-foyer

Ank Bijleveld heeft gisteravond de vernieuwde foyer van De Reggehof officieel geopend. De Goorse ondernemers Ben van Bel van ZiT en Kirstin Gerritsen van dess Kirstins hebben onder andere het meubilair onder handen genomen. Ook fotografe Marloes Hemmelder heeft een bijdrage geleverd. De samenwerking tussen de ondernemers en het gemeenschapscentrum werd door de commissaris van de koningin omschreven als ‘modern noaberschap’. Tegelijk met de opening ging ook het nieuwe theaterseizoen van start en werd een vernieuwe website gelanceerd. 

bijleveldenvanbelenzo

vlnr: Ank Bijleveld, Kirstin Gerritsen en Ben van Bel

Gerelateerde berichten

  • Queen of Hearts in Alleman1 december 2019 Queen of Hearts in Alleman Filmhuis Alleman toont dinsdag de film Queen of Hearts. De film met Trine Dyrholm (bekend van The Legacy)  werd de Deense inzending voor de beste niet-Engelstalige film bij de 92e Oscar […]
  • Najaarstitel voor VV Twenthe F630 november 2009 Najaarstitel voor VV Twenthe F6 De voetballertjes van VV Twenthe F6 hebben ongeslagen het kampioenschap binnen gehaald. Het team bestaande uit Tolga Alptekin, Luuk Freriksen, Milan Elfers, Stijn van Straaten, Dani […]
  • Goorse bedrijven klaar voor het borreluurtje25 juni 2010 Goorse bedrijven klaar voor het borreluurtje Het zal rond 17.00 uur behoorlijk stil zijn in Goor, behalve op de Höfte, want daar is dan het borreluurtje voor de Goorse bedrijven aan de gang. Bijna alle Goorse winkels zullen hun […]
  • Hofboakespektakel op drassig terrein4 april 2010 Hofboakespektakel op drassig terrein Het slechte weer van vandaag heeft zijn weerslag gehad op het Hofboakespektakel van de stichting LOER aan de Deldensestraat. De regen viel niet in de avond maar had daarvoor al wel voor […]
  • Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar29 mei 2022 Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar Hij begon meer dan een kwart eeuw geleden in Goor met Café Buddy's aan de Deldensestraat en is daar nog immer succesvol mee met zijn Hanneke. Vandaag viert kastelein Andre Nijmeijer (van […]