Reef Hout maakt doorstart als Regge Hout

reefhout2Reef Hout maakt een doorstart. Het Goorse bedrijf blijft in afgeslankte vorm bestaan onder de naam Regge Hout. De doorstart is mogelijk doordat de Zwolse participatiemaatschappij Wadinko een meerderheidsbelang in het bedrijf heeft genomen. De rest van de aandelen blijven in handen van eigenaar/directeur Van Rooijen en crediteur De Rabobank. Het is nog niet duidelijk hoeveel mensen aan het werk kunnen blijven bij het nieuwe bedrijf dat wel in Goor blijft. Reef Hout ging twee weken geleden failliet dor ernstige liquiditeitsproblemen. Er werken nu nog 45 mensen bij het bedrijf dat al 86 jaar bestaat en gecertificeerd hout importeert uit Zuid Amerika en Afrika.

Gerelateerde berichten

  • Diverse prominenten in Goors Sinterklaasjournaal5 november 2014 Diverse prominenten in Goors Sinterklaasjournaal Langzaam sijpelt er meer informatie door over de inhoud en acteurs in het nieuwe Sinterklaasjournaal van Goorsnieuws.nl. Zo spotten oplettende voorbijgangers de cameraploeg bij […]
  • Acties dreigen bij RPC17 mei 2010 Acties dreigen bij RPC De vakbonden kunnen het niet eens worden met het aanbod van RPC en dreigen met akties om hun eis kracht bij te zetten. Met de sluiting van de Goorse vestiging gaat een deel van de […]
  • 130310 Sjoowavond410 maart 2013 Sjoowavond laat op gang (met video) De eerste editie van de Goorse Sjoowavond liet gisteravond wederom zien dat het nog wel goed zit met het scala aan talent in het 'Volendam van het Oosten' en omliggende plaatsen. De […]
  • Dagprijs voor Joop Weustink in Tourpoule16 juli 2010 Dagprijs voor Joop Weustink in Tourpoule Een klim van zo'n vijf kilometer heeft Frans Overbeek de kop gekost in de Goorse Tourpoule. Na de zege van Rodriques duikelde de vakantievierende timmerman naar de vierde plek in het […]
  • Kater gevonden buitengebied Goor (Update)10 januari 2015 Kater gevonden buitengebied Goor (Update) Bianca biedt een kater, die is aan komen lopen bij haar woning in de buurt van de Zomerweg,  al enige dagen onderdak. De kater heeft een rood/witte vacht en is zeer aanhankelijk. Bianca […]