Goorse burgers op wacht?

Het project Nachtwacht is weer van start gegaan in de regio en ook in Goor is de mogelijkheid om als burgers een politiemacht te vormen in de strijd tegen vandalisme in de eigen buurt. Bewoners kunnen bij de wijkagent aangeven indien er veel vernielingen in de omgeving plaatsvinden. Bij voldoende deelname zal er een zogenoemde ‘actienacht’ volgen waarin burgers posten in samenwerking met de politie zoals in het afgelopen weekeinde in de Bornsche Maten. In Goor wordt er in het stadshart nog wel eens vernielingen aangericht.

politieautonacht

Gerelateerde berichten

  • Vuurwerkpolitie in burger actief29 december 2011 Vuurwerkpolitie in burger actief De politie is in Goor nadrukkelijk op jacht naar vroegtijdige 'vuurwerk-afstekers'. Iedereen die voor Oudejaarsdag al vuurwerk afsteekt loopt de kans te worden gesnapt door agenten in […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • flitser3 december 2012 Flitser weer actief in Irisstraat Een zwarte auto met flitsapparatuur staat in de Irisstraat om hardrijders op de kiek te zetten. De maximum snelheid is daar 30 kilometer in het uur en daar kunnen veel Gorenaren maar […]
  • Strenge parkeercontroles in stadshart24 februari 2011 Strenge parkeercontroles in stadshart De politie gaat in de komende periode streng controleren en optreden tegen foutparkeerders in het Goorse centrum. De Grotestraat en Wijnkamp is al jaren een zogenoemde blauwe zone waar […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]