Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor

Naast een vermiste jas hebben we vandaag ook een fiets in de categorie vermiste artikelen: “Heeft iemand mijn fiets ergens zien staan in de buurt van ’t Gijmink? Het gaat om een Blauwe Old Dutch met een zwarte koplamp. Het spatbord voor zit los. Er zit ook een zilverkleurige verfstreep op. Als iemand hem ergens heeft zien staan, neem contact op met: 06-39663556.”

Gerelateerde berichten

  • Jet ten Tije24 januari 2012 Jet ten Tije Via deze weg dan nogmaals gefeliciteerd met jullie mooie dochter Jet!! Prachtige meid!!!! Laat je lekker verwennen in de kraamtijd! XXX Rudy, Alice & Roy
  • Kleine 100 belangstellenden bij inloopbijeenkomst verkeersvisie18 december 2017 Kleine 100 belangstellenden bij inloopbijeenkomst verkeersvisie Het was met name tussen 17:00 uur en 18:00 uur druk in het Goorse gemeentehuis tijdens de inloopbijeenkomst over de verkeersvisie van Goor. In totaal waren naar schatting een kleine 100 […]
  • Lichtjesmiddag op de begraafplaats30 november 2017 Lichtjesmiddag op de begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]
  • Auto en koeriersbus botsen op Enterseweg14 januari 2021 Auto en koeriersbus botsen op Enterseweg Een ongeval aan het einde van de ochtend op de Enterseweg ter hoogte van tankstation Hoek. Daar botste een koeriersbus die uit de Klavermaten kwam op een auto die op de Enterseweg reed. […]
  • Bewoners Laarstraat: zwaar verkeer oorzaak gaslek30 juli 2016 Bewoners Laarstraat: zwaar verkeer oorzaak gaslek Het gaslek in de Laarstraat van afgelopen weekend is het gevolg van het vele verkeer wat nu door de straat rijdt, nadat de Molenstraat eenrichtingsverkeer is geworden. Dat stellen […]