Korfballers Phenix MW1 kampioen

Dinsdagavond sloot het MW1-team van de Goorse korfbalvereniging Phenix’72 het veldseizoen af met het kampioenschap. De laatste wedstrijd was thuis tegen de nummer twee Blauw-Zwart uit Wierden. Het kampioenschap werd in stijl behaald. Blauw-Zwart werd op sportpark de Horst met ruime cijfers verslagen, 11-3. Het bestuur van Phenix’72 feliciteerde de kampioenen met bloemen en champagne.

phenixkampioen

Gerelateerde berichten

  • EHBO-cursus op ’t Doesgoor1 oktober 2021 EHBO-cursus op ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor start vanaf maandag 25 oktober een EHBO-cursus waarin kan worden geleerd om te gaan met noodsituaties. De vijf belangrijkste doelen van een EHBO cursus is […]
  • Tuunte Fashion failliet, winkel blijft nog wel even open8 augustus 2017 Tuunte Fashion failliet, winkel blijft nog wel even open Opnieuw een slag voor het Goorse stadshart. Winkelketen Tuunte Fashion met een prominente vestiging in het centrum van 't Twentse Haagje heeft faillissement aangevraagd. De noodlijdende […]
  • Kindercentrum.nl vrijdag officieel geopend10 april 2016 Kindercentrum.nl vrijdag officieel geopend De nieuwe locatie van Kindercentrum.nl aan de Rozenstraat wordt vrijdag feestelijk geopend. Vanaf 14.00 uur kunnen belangstellenden de locatie voor het eerst bekijken. Voor de kinderen is […]
  • VVB protesteert tijdens raadsvergadering18 april 2013 VVB protesteert tijdens raadsvergadering De Vereniging Verontruste Burgers Hof van Twente (VVB) gaat volgende week dinsdag protesteren bij de raadsvergadering in het gemeentehuis. Vanavond zal het bestuur op de algemene […]
  • Enchanté zondag in PP-kerk7 april 2022 Enchanté zondag in PP-kerk Kamerkoor Enchanté is zondag weer actief in Goor. Het genootschap is al jaren een vaste waarde in de Hof van Twente en is ontstaan uit een groep enthousiaste ouders van […]