Zaalvoetbal voor Goorse jeugd

Jongerencentrum De Maan organiseert in de herfstvakantie in samenwerking met de Deldense nevenvestiging Walk-in een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren van 10 tot en met 18 jaar. Op dinsdag 23 oktober is van 13.00 tot 18.00 uur sporthal De Reiger in Delden afgehuurd. Teams van minimaal zeven personen kunnen zich voor 19 oktober opgeven bij De Maan. De kosten zijn 1 euro per persoon, dat is inclusief eten. Naast de jeugdteams vaardigen de gemeente Hof van Twente, de politie Hof van Twente en Rohaan jongeren een team af.

zaalvoetbal

Gerelateerde berichten

  • Op wie stemt de Gorenaar? (update)9 juni 2010 Op wie stemt de Gorenaar? (update) Goor is traditioneel een CDA-bolwerk. Ook dit jaar wonnen de christen-democraten, net als de vorige Tweede Kamerverkiezingen, de gemeenteraadsverkiezingen in ’t Twentse Haagje. Maar nadien […]
  • GFC wint verdiend van Nieuw Heeten25 november 2018 GFC wint verdiend van Nieuw Heeten GFC heeft vanmiddag een belangrijke en verdiende zege geboekt in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal. Op eigen veld werd SV Nieuw Heeten met 3-1 aan de zegekar gebonden. Bij […]
  • De hamer is weer bij Visscher27 september 2018 De hamer is weer bij Visscher Hennie Visscher is officieel begonnen aan zijn tweede ambtstermijn als voorzitter van vv Twenthe. Op de algemene ledenvergadering nam hij deze week de preseshamer over van Ben Bekhuis, die […]
  • Skihandschoenen verloren in Goor4 februari 2012 Skihandschoenen verloren in Goor Sem Leander is gisteravond zijn blauwe skihandschoenen kwijtgeraakt. Hij is wezen schaatsen op de ijsbaan in Goor en is de handschoenen waarschijnlijk onderweg verloren. Sem vraagt zich af […]
  • ZondagMiddagCafé voor senioren13 juni 2013 ZondagMiddagCafé voor senioren Komende zondag wordt er weer een ZondagMiddagCafé georganiseerd in Goor. Het ZondagMiddagCafé is geopend voor alle senioren uit de Hof van Twente. Omdat de zondag voor sommige senioren een […]