Informatieavond met Mars Teunisz

Op maandagavond 5 november organiseren Countus accountants + adviseurs, Bracht en de Vries Notarissen én Univé Oost een gezamenlijke informatieavond in De Reggehof. Zij presenteren een afwisselend programma. De humor wordt verzorgd door Mars Teunisz (foto), maar er is ook aandacht voor verschillende thema’s, zoals personen- en familierecht (huwelijkse voorwaarden en testament), financiering én trends en ontwikkelingen. De avond wordt afgesloten met een informeel samenzijn. Opgeven kan voor 22 oktober op de website, vol = vol.

marsteunisz

Gerelateerde berichten

  • Aan een maagd vragen hoe je moet …24 oktober 2017 Aan een maagd vragen hoe je moet … En weer is er een stukje puur Goor slachtoffer geworden van de spreekwoordelijke sloophamer. De Goorse avond is niet meer. Na jaren van afnemende nathalzen heeft stichting LOER de stekker […]
  • Schapen grazen voor Open Bedrijvendag14 september 2016 Schapen grazen voor Open Bedrijvendag De schapen van de Goorse schaapsherder Martin Wormmeester grazen op rustieke wijze op een stuk braakliggend terrein op bedrijventerrein Zenkeldamshoek op deze warme donderdag-middag. Niets […]
  • ‘Welkom in Swaffelo’27 juni 2009 ‘Welkom in Swaffelo’ Welkom in Swaffelo, groeten Kobus. Herensociëteit Kobes dus, die verantwoordelijk is voor de naamsveranding. De tekst stond geprent op een banier dat achter een vliegtuig zweefde, die […]
  • Schaatsfeestje beëindigd door politie15 februari 2021 Schaatsfeestje beëindigd door politie De politie heeft gistermiddag een einde gemaakt aan een 'iets te gezellig' feest bij de vijver aan de Hachreize op 't Heeckeren. Daar was een groep van zo'n 50 jongeren aanwezig en werd […]
  • pinkfloyd110 juni 2012 Heeckerenschool komt met afscheidslied Een aantal muzikanten, leerkrachten en leerlingen van de Heeckerenschool hebben een speciaal lied opgenomen voor het naderende afscheid van het schoolgebouw aan de Kloosterlaan. Ze treden […]