Ronald Westendorp ziet Abraham

Ronald Westendorp mag zich vanaf heden tot de 50 jarigen rekenen. Dat is ook de uitkomst van de rekensom “18 jaar met 32 ervaring”, zoals het spandoek in zijn tuin aangeeft. Het feest wordt aanstaande zondag groots gevierd bij Het Twentse Ros in Hengelo. Via deze weg willen de familie, vrienden en de buurt Ronald alvast van harte feliciteren. 
ronald_westendorp50 2

Gerelateerde berichten

  • Halve Abraham voor Tom Overbeek10 september 2011 Halve Abraham voor Tom Overbeek Tom Overbeek heeft de leeftijd bereikt van 25 jaar. De kameraden, vrienden en familie willen hem hiermee nog van harte feliciteren. Dat hij verdomme nog veel ouder mag worden, voegen ze er […]
  • Albert Veling ziet Abraham26 november 2010 Albert Veling ziet Abraham Volgens zijn vrienden, buren en familie zou je het niet zeggen, maar Albert Veling is inmiddels ook toegetreden tot de eliteclub van vijftigers. Uiteraard mag dit niet zomaar voorbij gaan […]
  • Ronald Haafkes ziet Abraham9 maart 2017 Ronald Haafkes ziet Abraham Ronald Haafkes is vandaag 50 jaar geworden, en dat is te zien ook. De tuin voor de woning van de noeste bouwvakker aan de Scherpenzeelseweg staat vol met poppen en spandoeken met pakkende […]
  • Wim van Dam vandaag 50 jaar7 april 2016 Wim van Dam vandaag 50 jaar Zelf houdt Wim het erop dat hij vandaag voor de 23ste keer 18 jaar wordt, maar vandaag is er geen ontkomen aan, Abraham klopt op de deur. Deze mijlpaal in stilte voorbij laten gaan is voor […]
  • Wilco Broer ziet vandaag Abraham10 januari 2013 Wilco Broer ziet vandaag Abraham Ook Wilco Broer moet er aan geloven, vandaag wordt hij 50 jaar. Zijn familie en vrienden vinden dat dit niet onopgemerkt mag blijven en willen hem via deze weg van harte feliciteren en een […]