Nog meer Herfstkiekjes online

Na de prachtige herfstfoto’s van Eric Offing van gisteren werden ook Karen Eijkelkamp en Ineke Smit geprikkeld om de camera ter hand te nemen. Ineke Smit koos voor de klassieke natuurkiekjes, Karen wist de jeugd te enthousiasmeren om naar buiten te trekken met dit heerlijke herfstweer. Even geen Playstation, XBOX, Twitter, Facebook en televisie. Maar deze jongeren verzamelde de eerste vallende bladeren. Hebt u nog prachtige foto’s, mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. 

foto-11 

img_8001

img_8021

Gerelateerde berichten

  • Zaalteam Twenthe II kampioen13 mei 2017 Zaalteam Twenthe II kampioen Feest voor de zaalvoetballers van Twenthe II. Zij kroonden zich gisteravond voor het eerst in hun bestaan tot kampioen. In het derde levensjaar werd dit seizoen met overmacht de titel […]
  • GroenLinks wil meedoen aan proeftuin aardgasvrij wonen30 april 2018 GroenLinks wil meedoen aan proeftuin aardgasvrij wonen De GroenLinks-fractie wil dat de gemeente mee gaat doen aan een landelijke proeftuin om bestaande wijken aardgasvrij te maken. Minister Ollongren heeft gemeenten opgeroepen om voor 1 juli […]
  • Veel belangstelling open dag Muziekschool22 mei 2017 Veel belangstelling open dag Muziekschool De Open Dag van de Muziekschool is zaterdag goed bezocht. Tientallen aspirant-muzikantjes liepen van lokaal naar lokaal om stickers te verzamelen door instrumenten uit te proberen. Onder […]
  • kerkstraat17 juli 2012 Maatregelen op gevaarlijke Kerkstraat De gemeente Hof van Twente wil maatregelen nemen om de verkeersveiligheid op de Kerkstraat te vergroten. Dit in een rechtstreekse reactie op een artikel op deze site waarin buurtbewoners […]
  • Hagreis op 2 op kieslijst SP6 januari 2022 Hagreis op 2 op kieslijst SP Johnny Hagreis (foto) is de nummer twee op de kieslijst van de lokale fractie van de SP voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De Gorenaar zit op dit moment ook in de gemeenteraad. […]