Borussia Dortmund wint C-toernooi bij GFC

Borussia Dortmund heeft vandaag voor de vierde keer in de historie het internationale GFC C-toernooi op haar naam geschreven. De Duitsers waren in de finale na strafschoppen te sterk voor SC Heerenveen. In de reguliere speeltijd scoorden zowel Dortmund als de Friezen eenmaal, maar vanaf elf meter faalden drie spelers van Heerenveen. Ook in de strijd om de derde plek moesten strafschoppen de beslissing brengen. Hamburger SV moest het onderspit delven tegen FC Utrecht. Het Hofteam, met zeven spelers uit Goor, moest genoegen nemen met de elfde plek, maar verloor slechts een keer in de reguliere speeltijd. David Kopacz van Borussia Dortmund werd tot speler van het drukbezochte toernooi op sportpark Heeckeren verkozen.

dortmundctoernooi

Eindstand GFC C-toernooi
1. Borussia Dortmund
2. SC Heerenveen
3. FC Utrecht
4. Hamburger SV
5. FC Twente C2
6. AZ
7. Vitesse
8. KV Mechelen
9. FC Twente C4
10. FC Groningen/Cambuur C3
11. Hof van Twente Elftal
12. FC Groningen/Cambuur C2

Uitslagen Hof van Twente Elftal
FC Groningen/Cambuur C2 – Hof van Twente Elftal 2-2
Hof van Twente Elftal – Hamburger SV 0-1
Hof van Twente Elftal – FC Twente C2 0-0
FC Groningen/Cambuur C3 – Hof van Twente Elftal 0-0
FC Groningen/Cambuur C2 – Hof van Twente Elftal 1-2

Alle uitslagen

Gerelateerde berichten

  • Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-512 maart 2017 Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Overwetering - vv Twenthe¬†2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek) 4B 14.00 uur: BSC Unisson - sv […]
  • Gijminkschool kent optochtgevoel25 juni 2010 Gijminkschool kent optochtgevoel De Gijminkschool is een bekende in de Goorse straten tijdens Schoolfeest. De basisschool doet al zeker zo'n twintig jaar mee in zowel de kinderoptocht op zaterdag als de Allegorische […]
  • ‘Breng uw geest tot rust in De Oliphant’5 oktober 2011 ‘Breng uw geest tot rust in De Oliphant’ Fysiotherapie Medisch Centrum Goor start op 11 oktober met een mindfulnesstraining. Het is een praktische cursus waarin u meerdere technieken aangereikt krijgt om de gedachtenstroom meer […]
  • GFC nog langer zonder Middelesch26 oktober 2013 GFC nog langer zonder Middelesch Dat GFC morgen nog niet kan beschikken over Tim Middelesch was bekend. Maar dat de aanvaller nu al kan genieten van de winterstop is een streep door de rekening voor trainer Iwan Bult. […]
  • Muziek op schoot voor Goorse kleuters30 januari 2015 Muziek op schoot voor Goorse kleuters De Muziekschool Hof van Twente start op vrijdag 6 februari weer met de cursus Muziek op schoot. In acht lessen voor (groot)ouders en hun (klein)kinder worden liedjes en muzikale spelletjes […]