Henri Meesterberends ziet Abraham

Henri Meesterberends is vandaag 50 jaar geworden. Henri, “Kelly” voor intimi, heeft altijd gezegd: “Als ik 50 jaar word ga ik zelf in de tuin zitten”. Dit bleek niet nodig, de familie, vrienden en de voetbalmaatjes zorgden met hun Abrahamgeweld bijna voor ruimtegebrek in de tuin. Voorafgaand aan de aanstaande festiviteiten willen zij Henri van harte feliciteren. 

henri_meesterberends50

Gerelateerde berichten

  • tinus5013 februari 2012 Tinus Doornberg ziet Abraham Tinus Doornberg is vandaag 50 jaar geworden. Zijn dochter en haar vriend willen Tinus via deze weg van harte feliciteren. 50 jaar alweer50 word jij mijn vaderVandaag is het 50 jaar […]
  • Henrie Wenderman ziet Abraham21 september 2011 Henrie Wenderman ziet Abraham Henrie Wenderman is deze week vijftig jaar geworden. De Gorenaar vierde deze mijlpaal gisteravond bij de Bebsel. Familie, vrienden en buren hadden zijn tuin al versierd met de nodige […]
  • Henry Verdriet ziet vandaag Abraham18 februari 2015 Henry Verdriet ziet vandaag Abraham Henry Verdriet heeft zich vandaag ook bij de club van 50 gevoegd. De Hectoriaan is veelvuldig met zijn maatje Eelco op de velden van Hector actief. Henry heeft alvast een toost uitgebracht […]
  • Henry en Netty in het zilver11 oktober 2016 Henry en Netty in het zilver Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Henry Kimmels, in het Goorse vooral bekend onder zijn bijnaam 'Boyman", en zijn vrouw Hetty in het huwelijksbootje zijn gestapt. Hoewel het […]
  • ‘Toone van C1000 50 joar’26 juni 2010 ‘Toone van C1000 50 joar’ Voor Ton Haverkate is deze jubileumeditie van het Schoolfeest extra speciaal. De bedrijfsleider van C1000 Brandenbarg is dit weekend namelijk 50 jaar geworden. Ton, die al jarenlang […]