Hondje Snoopy vermist (update)

Sinds zaterdagmiddag 14.00 uur is het hondje van Hendrie Mengering vemist geraakt op het tuindorp. De 17 jarige dame luistert naar de naam Snoopy en ze is blind aan beide ogen. Heeft u Snoopy gezien of weet u waar ze verblijft, dan graag een telefoontje naar Hendrie.

Update: Snoopy is inmiddels weer veilig thuis.

snoopy_versmist

Gerelateerde berichten

  • Kindercentrum Heeckeren officieus geopend5 maart 2014 Kindercentrum Heeckeren officieus geopend Naast de nieuwe schoolzone was er even verderop in Goor ook een feeststemming op een schoolplein. Op de bouwlocatie werd vanmiddag de symbolische eerste steen gelegd door wethouder Pieter […]
  • FC Twente in Goor te sterk voor Turkse subtopper2 augustus 2018 FC Twente in Goor te sterk voor Turkse subtopper Ruim 900 toeschouwers hebben FC Twente vanavond in Goor de eerste overwinning zien boeken op een betaald voetbalclub in de voorbereiding. Op het complex GFC waren de Tukkers met 3-0 te […]
  • Hector verliest ongelukkig in Holten7 april 2019 Hector verliest ongelukkig in Holten Hector heeft zondagmiddag nipt verloren van Holten. Op sportpark Meermanskamp werd het 2-1 voor de thuisploeg. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar de grootste kansen waren […]
  • Terugblik juli: dodelijk ongeval (23), stormschade, wiet en wereldkampioen25 december 2015 Terugblik juli: dodelijk ongeval (23), stormschade, wiet en wereldkampioen Op deze Eerste Kerstdag zijn we bij onze terugblik bij maand 7. Normaliter geldt juli als een nieuwsluwe maand. Maar deze zomer trokken toch veel bezoekers naar deze site om op de hoogte […]
  • Van der Hout Hectoriaan van het jaar7 januari 2014 Van der Hout Hectoriaan van het jaar Bij sv Hector is Dick van der Hout gekroond tot vrijwilliger van het jaar. De clubman werd door voorzitter René van Ommen geprezen voor zijn activiteiten binnen de jeugdafdeling van de […]