Toch geen marathon voor Anne & Eva

Een enorme deceptie voor Anne en Eva de Vries. De twee Goorse zussen zijn maanden in training geweest voor de marathon van New York, maar zullen de ulitieme climax moeten missen. Een van de grootste sportwedstrijden ter wereld is op het laatste moment toch nog afgelast. De dames stonden reisden gisteren naar de Verenigde Staten met de indruk dat de wedstrijd zou doorgaan. De organisatie maakte op het laatste moment echter een (begrijpelijke) buiging. Na de orkaan Sandy zit een groot deel van New York nog zonder stroom, staan straten blank en wordt er nog gezocht naar vermiste mensen. Alternatief voor de dames is een Holland Run, georganiseerd door Erben Wennemars.
anneeva

Gerelateerde berichten

  • ‘Toone van C1000 50 joar’26 juni 2010 ‘Toone van C1000 50 joar’ Voor Ton Haverkate is deze jubileumeditie van het Schoolfeest extra speciaal. De bedrijfsleider van C1000 Brandenbarg is dit weekend namelijk 50 jaar geworden. Ton, die al jarenlang […]
  • En weer was Bas Nijhuis in Goor7 december 2018 En weer was Bas Nijhuis in Goor Bas Nijhuis lijkt een abonnement te hebben op Goor de laatste tijd. Na presentaties bij wijkvoorziening 't Doesgoor en voor de leden van Goor Collectief was hij gisteren te gast bij SV […]
  • Goor gaat weer vier dagen wandelen24 mei 2012 Goor gaat weer vier dagen wandelen Vanavond kan men zich weer inschrijven voor de Wandelvierdaagse, die dit jaar van 5 tot en met 8 juni plaatsvindt. Als je een lange rij op 5 juni wilt vermijden, is er de mogelijkheid om […]
  • Marit Cent tweede in Ronde van Markelo18 juni 2022 Marit Cent tweede in Ronde van Markelo Marit Cent is gisteravond als tweede gefinished tijdens de Ronde van Markelo. Der Goorse wielrenster zat in een kopgroep van vijf koplopers die samen naar de meet reden. In de eindsprint […]
  • Tonnie 25 jaar in de kraam7 november 2014 Tonnie 25 jaar in de kraam Tonnie Maatman-Reimers was 1 oktober 25 jaar in dienst bij Naviva Kraamzorg, maar heeft al ruim 43 jaar ervaring als kraamverzorgende. Daarnaast behaalde Tonnie vandaag nog een mijlpaal, […]