Sleutelbos vermist bij Markeloseweg

In de categorie vermiste artikelen vandaag een vermiste sleutelbos. “Bij het uitlaten van mijn honden ben ik vanmiddag een sleutelbos verloren tussen de Scherpenzeelseweg en de Markeloseweg. Mijn telefoonnummer is: 0623975402″, aldus  A. Hofman.

UPDATE: De sleutelbos is weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]
  • Portemonnee zoekgeraakt door Nick3 maart 2014 Portemonnee zoekgeraakt door Nick In de categorie vermiste artikelen vandaag weer eens een portemonnee. Deze smeekbede kreeg de redactie binnen: "Heeft iemand op de route tussen sporthal De Mossendam en SG De Waerdenborch […]
  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Trouwring van Carlies vermist22 september 2018 Trouwring van Carlies vermist In de categorie vermiste voorwerpen een dierbare trouwring. Het gaat om de ring van Carlies Parr: "Ik ben deze waarschijnlijk gisteren verloren in de omgeving van het centrum, station of […]
  • Sleutels gevonden op de Herikerberg17 maart 2012 Sleutels gevonden op de Herikerberg In de categorie vermiste artikelen kreeg de lief- en leedredactie vandaag dit bericht. "Ik heb vanochtend op de Herikerberg twee huissleutels met daaraan bevestigd een USB-stick gevonden. […]