Grote boekenmarkt bij De Klokkenkamp

De traditionele boekenmarkt in De Klokkenkamp in Goor wordt komende zaterdag weer gehouden. Het aanbod bestaat dit keer uit ongeveer 6000 boeken, die verdeeld zijn in 24 rubrieken. Verder is er een flink voorraad beeld- en geluidsdragers, zoals platen, cd’s, dvd’s en videobanden. Vooral de afdeling bijzondere en antiqaurische boeken bestaat dit keer uit een aantal diverse unieke boeken en verzamel-items. Verder zal onder meer de Wereldwinkel zich weer presenteren. De boekenmarkt in zaal De Klokkenkamp aan de Diepenheimseweg begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur.
boekenmarkt

Gerelateerde berichten

  • Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv)15 februari 2017 Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv) Een unieke en feestelijke mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Deze week kwam de 2000ste unieke patiënt voor een behandeling. "Tweeduizend patiënten in nog geen 6 jaar dat […]
  • Tweedehands sportbeurs in de Mossendam7 april 2015 Tweedehands sportbeurs in de Mossendam In Sporthal De Mossendam vindt op zaterdag 2 mei een tweedehands sportbeurs plaats. Mensen kunnen dan op zoek naar sportartikelen of deze juist verkopen. Zowel kopers als verkopers betalen […]
  • Hofderby Markelo-GFC seizoensopener in 4B11 juli 2015 Hofderby Markelo-GFC seizoensopener in 4B Een mooi affiche aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen in de vierde klasse B. GFC ,de nummer 2 van het vorige seizoen ontvangt op zondag 6 september Markelo dat degradeerde uit de […]
  • Kunststraat naar buiten tijdens Tweede Paasdag28 maart 2018 Kunststraat naar buiten tijdens Tweede Paasdag Op Tweede Paasdag is er ook weer kunststraat in het stadshart in Goor. Ook dit jaar hebben ze wederom een mooie selectie van kunstenaars bereid gevonden om in het Twentse Haagje te […]
  • Sinterklaas op bezoek bij voetbalclubs28 november 2011 Sinterklaas op bezoek bij voetbalclubs   Sinterklaas heeft in deze drukke dagen ook zijn jaarlijkse bezoekje aan vv Twenthe afgelegd. Ruim tachtig kinderen van de Tricolores kwamen dit weekend af op het festijn. Sinterklaas, […]