Blue Sunday Live niet naar finale

Blue Sunday Live heeft vrijdag naast de regio-finale van The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition, gegrepen. Met het repertoire van onder meer De Dijk, Kane en Coldplay kreeg de jonge Goorse coverband de handen bij het publiek goed op elkaar, maar het bleek niet genoeg voor een finale plaats. In de halve finale in het Hengelose Metropool eindigde Blue Sunday Live op een zeer verdienstelijke derde plaats bij de publieksstemmen met slechts drie stemmen verschil met de publiekswinnaar. MUTE uit Enschede werd door de vakjury uitgeroepen tot beste van deze halve finale. Verder plaatsten Jhonny and the Rockers uit Slagharen en Pulse uit Doetinchem zich voor de regio-finale.

bluesundaylive

Gerelateerde berichten

  • Jeroen van Vliet wint fotowedstrijd21 januari 2011 Jeroen van Vliet wint fotowedstrijd Jeroen van Vliet heeft de fotowedstrijd van Goorsnieuws.nl op zijn naam geschreven. De foto van de Gorenaar werd als mooiste prent verkozen uit 169 foto's die allemaal werden beoordeeld […]
  • Hofteam oefent voor toptoernooi9 oktober 2013 Hofteam oefent voor toptoernooi Het zogenoemde Hofteam oefent vanavond tegen PH C1. De voetbalploeg, met een selectie van C-spelers uit de hele Hof van Twente, bereidt zich voor op het internationale toernooi bij GFC in […]
  • Cruciale eindfase voor Goorse clubs23 maart 2011 Cruciale eindfase voor Goorse clubs Net als in de Eredivisie loopt ook het amateurvoetbal richting het eind. En voor de Goorse clubs is de beslissende fase er allerminst één van uitblazen. Voor vv Twenthe, sv Hector en GFC […]
  • Haafkes start met themadag energiebesparing13 februari 2012 Haafkes start met themadag energiebesparing Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes uit Goor gaat elke maand een gratis themadag organiseren. Op zaterdag 18 februari is de eerste themadag met als onderwerp energiebesparing. Iedereen is […]
  • Geruchten over Goorse deelname Dakarrally2 januari 2016 Geruchten over Goorse deelname Dakarrally De Dakarrally die morgen start in Zuid Amerika zou zomaar een Goorse deelnemer kunnen telloen. In rallykringen wordt gesproken over het invliegen van een prominente coureur uit het Twentse […]