Sleutels achtergebleven bij Sim Design

Bij Sim Design is enige tijd geleden een sleutelbos blijven liggen. De eigenaar kan zich melden in de winkel.

sleutelbos_simdesign

Gerelateerde berichten

  • Workshop van Olga voor ouderen6 oktober 2015 Workshop van Olga voor ouderen Bewegen met Olga Commandeur. De sportinstructrice, bekend van het dagelijkse programma Nederland in Beweging, komt volgende week dinsdag naar zorginstelling De Stoevelaar. Commandeur komt […]
  • Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat…30 januari 2020 Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat… Er zijn in deze dagen diverse omleidingen vanwege werkzaamheden die ook weer tot de nodige frustratie leiden. Maar daar waar het eigenlijk zou moeten gebeuren, is het nog angstvallig […]
  • Sleutel met klompjes gevonden14 oktober 2019 Sleutel met klompjes gevonden Er is een sleutel gevonden met daaraan een paar klompjes. De eigenaar kan contact opnemen met 06-19018660.
  • Muurtjes Buddy’s nu echt geveld10 maart 2010 Muurtjes Buddy’s nu echt geveld Er is heel veel over te doen geweest: De beruchte stenen muurtjes van café Buddy's. Het was steen maar het moest hout worden. Uitbaters Andre Nijmeijer en Hanneke Hoomoedt maakten er een […]
  • Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics26 augustus 2016 Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics Twee ondernemingen uit 't Twentse Haagje drukken hun neus dit weekend aan het maatschappelijke venster. Zo organiseert Aqua +  morgen voor de derde keer de Happy Car Kids Rally. Twintig […]