Sleutels achtergebleven bij Sim Design

Bij Sim Design is enige tijd geleden een sleutelbos blijven liggen. De eigenaar kan zich melden in de winkel.

sleutelbos_simdesign

Gerelateerde berichten

  • Eerste haakavond bij De Ster3 maart 2015 Eerste haakavond bij De Ster Het heeft voor velen een oubollig tintje, maar in Goor is het weer super hip: haken. Bij Café de Ster kwamen vanavond achttien enthousiaste dames op de eerste haakavond af. Vanaf nu wordt […]
  • Kummel blijft zich verzetten tegen plannen waterschap30 november 2016 Kummel blijft zich verzetten tegen plannen waterschap De VVD-fractie van het waterschap Vechtstromen is nog altijd fel tegen de meerjarenbegroting. Voorman Marcel Kummel uit Goor is van mening dat de rekening niet bij de belastingbetaler […]
  • Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham16 januari 2020 Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham "En dan ben je zelf aan de beurt' schrijft Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink op zijn eigen Facebookpagina. Vandaag ziet hij Abraham en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. […]
  • En toen werd het stil…25 september 2018 En toen werd het stil… De week begon zoals iedere week vol hectiek. Het relaxte van het weekend zit erop en er moet gewerkt worden. Voor de kleine telg begint een nieuwe week van leren en vormen. Tijdens het […]
  • hasenalibie26 november 2013 Moordenaar Marisse op Nationale Opsporingslijst Hasen A., de man die in 2004 in een appartementencomplex aan de Markeloseweg in Goor zijn ex-vrouw Marisse van den Burg uit Goor om het leven bracht, wordt op de Nationale Opsporingslijst […]