N.I.E.U.W, Hofprins(es) en meer…

howard kompoeIn de agenda van de Gorenaar staat de kroeg dit weekend centraal. Bij Café De Ster wordt morgen op grootste wijze de nieuwe Hofprins(es) gepresenteerd. Hij of zij zal dit jaar de scepter zwaaien tijdens het carnaval. Vanaf 21.00 uur treden er artiesten op bij De Ster. De toegang is gratis. Velen zullen ook te zien zij bij C&D waar de vaste klanten een borrel kunnen drinken op het afscheid van de eigenaren Christie en Ortwynn Oortgiesen. In de Reggehof staat er alleen vanavond een voorstelling op de rol. Stand-upper Howard Komproe (foto) zal zijn show N.I.E.U.W. opvoeren. In de Grotestraat is het openingsweekeinde van The Majun Pawn Music & Art store terwijl de Goorse band X-Static Live zich presenteert op een zelf georganiseerd festival in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Voor meer evenementen, kijk op onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Arie Alink heeft de finish bereikt31 januari 2014 Arie Alink heeft de finish bereikt Volgens de vrienden is er een einde gekomen aan de "martelgang" van Arie Alink nu hij met pre-pensioen gaat. Vandaag was het Arie zijn laatste werkdag bij aannemer Haafkes, waar hij er met […]
  • Toch vertier voor kids op Koninginnedag26 april 2011 Toch vertier voor kids op Koninginnedag Hoewel het zeskamp dit jaar niet doorgaat, heeft Stichting Kindvriendelijk Goor zaterdag toch nog een speelmiddag op touw gezet. De vereniging van nestor Edu Hoek zal diverse luchtkussens […]
  • jb beakarst24 december 2013 Bea Karst ziet vandaag ook Sarah Bea Karst mag zich nu ook tot de club van vijftigers rekenen. De familie wil haar via deze weg van harte feliciteren met het behalen van deze mijlpaal. Haar leven tussen de sushi en patat […]
  • PvdA-motie aangenomen, Doesgoor toch teleurgesteld18 oktober 2017 PvdA-motie aangenomen, Doesgoor toch teleurgesteld Het leek erop dat de PvdA gisteravond bij monde van fractievoorzitter Rijkens een stevige lans zou breken om meer subsidie voor wijkvoorziening 't Doesgoor te realiseren maar zover kwam […]
  • Wilhelmus gezongen door orkest Oekraïne16 juni 2009 Wilhelmus gezongen door orkest Oekraïne De ambassadeur van de Oekraïne en het strijkorkest hebben de stadspoorten inmiddels weer verlaten, nadat zij zondag de Goorse bevolking wisten te vermaken met een puik concert. Het […]