Optochtthema: 750 jaar Stad Goor

324239664_16_i010Het thema van de komende Schoolfeestoptocht is opgehangen aan de festiviteiten rondom de viering van het feit dat Goor 750 jaar geleden stadsrechten kreeg. Het thema ‘750 jaar Stad Goor’ werd gisteren bekendgemaakt in een vergadering van wagenbouwers in zaal De Bebsel. In het komende jaar is er naast een ‘gewone’ optocht ook een nachtoptocht op de zaterdag voorafgaand aan het Schoolfeest. Ook de kinderoptocht komt in het teken van het stadsjubileum te staan en zal anders van opzet zijn dan in de afgelopen jaren.

Gerelateerde berichten

  • Nog één keer dan…30 augustus 2009 Nog één keer dan… Het uur u nadert en dat is te merken. De voor- en tegenstanders van het nieuw te bouwen bungalowpark rollen in deze dagen nog eens vurig over elkaar heen. Diverse ingezonden stukken van […]
  • Schoorsteen van de woning geslagen door blikseminslag20 juli 2014 Schoorsteen van de woning geslagen door blikseminslag BOEM! En daar lag de schoorsteen van een woning aan de Molenstraat op het asfalt. Door een helse blikseminslag werd de schoorsteen van het huis geslagen. Rond 18.30 uur werd Goor getroffen […]
  • Voetbaltoppers entertainen in Goor14 november 2011 Voetbaltoppers entertainen in Goor De immer spraakmakende Gertjan Verbeek veegde de vloer aan met het vaderlandse scheidsrechtersgilde, Jan van Halst had het over het 'leven' na FC Twente. De twee voetbaltoppers waren […]
  • Seizoensouverture levert GFC zege op24 september 2017 Seizoensouverture levert GFC zege op GFC is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Romano Lammertink en zelfbenoemd titelkandidaat zegevierde eenvoudig en verdiend over Buurse. Het bezoek aan het grensdorp […]
  • Alex Vedders  50 jaar!25 maart 2022 Alex Vedders 50 jaar! Alex Vedders is vandaag ook toegetreden tot de selecte club van 50. De kersverse abraham heeft deze mijlpaal gisteren al heel goed gevierd. De party met familie en vrienden werd tot diep […]