Geen paniek om Mexicaanse Griep

Goor is niet onder de indruk van de eventuele gevolgen van de Mexicaanse griep. Ondanks een aantal Goorse zieken neemt de Gorenaar in het algemeen geen extra maatregelen om de griep te voorkomen. Een poll op deze site wees uit dat 67% niets anders doet dan normaal om de Mexicaanse griep te voorkomen omdat volgens deze categorie iedereen griep kan krijgen. 30% vertrouwt het niet helemaal en is iets meer op de hoede. De overige 4% is wel in paniek en heeft direct fikse maatregelen genomen om besmetting te voorkomen. De volgende poll gaat over de opzienbarende uitspraken van een politiechef over de zaak Isra. Het Goorse meisje is nu al vijf jaar in Libië en volgens de politieman heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken niets gedaan om haar met haar Nederlandse familie te herenigen. Wat moet er nu gebeuren als daadwerkelijk blijkt dat de overheidsinstanties te kort zijn geschoten ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Zilveren ring gevonden in het centrum24 augustus 2013 Zilveren ring gevonden in het centrum In het centrum, in de omgeving van de social sofa`s, is gisteren een zilveren ring gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Portemonnee gevonden in het centrum30 juni 2015 Portemonnee gevonden in het centrum In het centrum is ter hoogte van vishandel Verdriet een portemonnee met inhoud gevonden. De eigenaar kan zich met de vinder in verbinding stellen via 0547-276459.
  • Bril verloren in Goors winkelcentrum (Update)2 juni 2012 Bril verloren in Goors winkelcentrum (Update) De heer Janse heeft vanmiddag zijn nieuwe bril opgehaald bij Bouwhuis Opticien-Audicien en is hem waarschijnlijk in de omgeving van de Primera verloren. Een uitgebreide zoektocht heeft […]
  • Tafeltennis en Fortnite in sportzalen22 januari 2019 Tafeltennis en Fortnite in sportzalen Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseert morgen een tafeltennistoernooi in in de gymzaal aan de Kievitstraat in samenwerking met TTV Olympia. In de sportzaal op ’t Gijmink wordt een […]
  • letteboer6 augustus 2012 Letteboer voor een jaar naar Saba GFC-trainer Iwan Bult zal iemand anders in zijn selectie moeten aanwijzen voor de strafschoppen. Doelman en veelzijdig penaltykiller Rik Letteboer vertrekt namelijk naar het eiland Saba. […]