Olympia verliest topper tegen Trias

Olympia heeft afgelopen weekend nagelaten dichterbij de koppositie in de 1e klasse B te komen. In eigen huis verloor de Goorse tafeltennisvereniging met 7-3 van koploper Trias. Olympia zon op wraak na de 10-0 nederlaag in de eerste wedstrijd, maar trok ook nu na spannende partijen aan het kortste eind. Olympia trad aan met Raymond Spenkelink, Marcus Stauber en Johan Truschel. Door de nederlaag is Olympia gezakt naar de derde plek.

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • Stroomstoring op bedrijventerrein (update)20 februari 2017 Stroomstoring op bedrijventerrein (update) Een deel van het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zit al de hele ochtend zonder stroom. Sinds vanochtend 08.30 uur kijkt een aantal ondernemers tegen zwarte computerschermen. […]
  • Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV3 mei 2020 Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV De oorlogsdocumentaire 'Overleven in een onderduikers-hol' die in 2013 op de landelijke tv werd uitgezonden wordt morgenavond uitgezonden op Hofstreek TV. De TV-docu gaat over leden van […]
  • GFC rekent af met hekkensluiter Buurse17 november 2013 GFC rekent af met hekkensluiter Buurse GFC heeft na twee nederlagen op rij weer de volle buit gepakt. In eigen huis werd rode lantaarndrager Buurse met 3-2 verslagen. Vanaf het begin was het bij GFC voetballend beter dan in de […]
  • Goor van boven tijdens nieuwjaarsnacht (video)1 januari 2018 Goor van boven tijdens nieuwjaarsnacht (video) Goor van boven tijdens Nieuwjaarsnacht. Het is een prachtig beeld en dankzij Patrick ter Elst ook voor ons zichtbaar. De Gorenaar stuurde¬†vannacht zijn¬†drone de lucht in om beelden te […]
  • politiejas6 januari 2012 Gorenaar tijdelijk vermist Een 55-jarige Gorenaar is vanmiddag een tijdje vermist geweest. De man was voor het laatst gezien in de omgeving van de Haaksbergerweg en Meidoornstraat. De politie Twente stuurde om iets […]