Olympia verliest topper tegen Trias

Olympia heeft afgelopen weekend nagelaten dichterbij de koppositie in de 1e klasse B te komen. In eigen huis verloor de Goorse tafeltennisvereniging met 7-3 van koploper Trias. Olympia zon op wraak na de 10-0 nederlaag in de eerste wedstrijd, maar trok ook nu na spannende partijen aan het kortste eind. Olympia trad aan met Raymond Spenkelink, Marcus Stauber en Johan Truschel. Door de nederlaag is Olympia gezakt naar de derde plek.

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • 50-plus pakket voor Diete23 december 2009 50-plus pakket voor Diete Diete Trienen-Nab viert vandaag haar 50e verjaardag en kreeg gisteravond reeds een pakket aangeboden met artikelen die je op die leeftijd goed kunt gebruiken. Ook de nodige Sara's […]
  • Zwarte iPhone in zwart hoesje verloren28 oktober 2012 Zwarte iPhone in zwart hoesje verloren Ferry Limaheluw is sinds woensdagavond zijn zwarte iPhone 4 kwijt. De telefoon zat in een zwarte beschermhoes met klep. Waarschijnlijk is Ferry de telefoon verloren in de omgeving van de […]
  • Francisca is op zoek naar haar parkiet3 oktober 2011 Francisca is op zoek naar haar parkiet In de categorie vermiste beesten deze keer een valparkiet. Francisca Dammann heeft haar grijs met gele parkiet sinds vorige week niet meer gezien. Hij is voor het laatst gesingaleerd op de […]
  • OV-chipkaart gevonden Enterseweg (Update)2 november 2012 OV-chipkaart gevonden Enterseweg (Update) Op de splitsing Enterseweg-Kortedijk is een OV-chipkaart gevonden. Er kan contact worden opgenomen met de vinder via mail. Update: de OV kaart is weer bij de rechtmatige eigenaar
  • alt22 januari 2013 Gewonde bij brand Hiltjesdamhof (video-update) Bij een brand op de tweede verdieping in een flat aan de Hiltjesdamhof is vanmiddag een 48-jarige vrouw gewond geraakt. De brandweer heeft de deur geforceerd en de gewonde vrouw naar […]