Vermiste en gevonden fietsen (Update)

Ook dit weekend is het weer raak met de fietsdiefstallen en gevonden fietsen. Zo zijn de volgende fietsen ontvreemd en gevonden:

Zaterdagavond 17 november is tussen 20.00 en 22.00 uur een fiets gestolen onder aan de flat bij de Hiltjesdamhof. Het betreft een Sparta ION met trapondersteuning. Op bijgaande foto is niet te zien dat op de fiets een andere voorvork zit met een zwart gaasmandje. Achterop de fiets zit een fietstas die aan de rechterkant iets is uitgescheurd. Het zadel is van foam. Op de kilometerteller stond tot zaterdagavond een stand van 1010 km. Mocht iemand deze fiets gezien hebben dan graag contact opnemen met Jeannette van Nieuwenburg op telefoonnummer 0547-274438.

Update: De Gazelle is weer terecht bij de eigenaar.

jb_sparta_hiltjesdam

 

 

Vermiste fiets:

In de nacht van vrijdag op zaterdagnacht is een herenfiets gestolen bij het jeugdgebouw in de Wheeme. Het betreft een Gazelle Orange. Als iemand hier informatie over heeft dan graag contact opnemen met Arjen via telefoonnummer 0643279452.

Update: De fiets is weer terecht.

Vermiste fiets:

Simone Morsink is haar fiets sinds vrijdag kwijt. Ze had haar paarse oma-fiets met voorvork van het merk Batavus gestald op het station in Goor. Bij terugkomst bleek haar fiets verdwenen. Aan de fietssleutel hangt een lego-poppetje. De vinden kan een mailtje sturen naar Simone.

Gevonden fiets:

Bij Rob van Zutphen heeft de gehele week een donkerblauwe Gazelle herenfiets voor het huis gestaan. Rob heeft de fiets, die op slot staat, maar even veilig binnen gezet. De eigenaar kan Rob bellen op 06-53974431 om de fiets weer op te halen.

jb_gevonden_gazelle