Zaalvoetballers boeken knappe en eminente zege

Het zaalvoetbalteam van Twenthe Goor heeft woensdagavond een zeer belangrijke stap gezet richting de eerste titel. De debutant in de derde klasse won de topper van concurrent La Premiere. In Almelo werd het 3-2 voor de bezoekers uit Goor. Mark Nijland, Roy Vrielink en Michiel Wijnbergen zorgden voor de Goorse treffers. Twenthe kwam met 2-1 achter, maar toonde in het restant veel veerkracht tegen de gastheer, die de beste spelers uit de regio hadden opgetrommeld om Twenthe te bestrijden. Na een spannende tweestrijd trok de thuisploeg toch aan het kortste eind, waardoor Twenthe een redelijk gaatje heeft geslagen en de winterbanden van de platte wagen langzamerhand kunnen worden opgepompt.

120907_Zaalvoetbal

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe toont veerkracht en wint in slotfase15 september 2013 Twenthe toont veerkracht en wint in slotfase Twenthe Goor heeft vandaag in extremis een knappe overwinning geboekt. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won met 3-2 bij Bon Boys. Twenthe toonde veerkracht na een slappe eerste […]
  • Weer ruime zege zaalteam Twenthe13 oktober 2012 Weer ruime zege zaalteam Twenthe Het zaalteam van Twenthe Goor heeft opnieuw een eenvoudige overwinning bijgeschreven in de derde klasse. De ploeg won gisteravond in De Mossendam met 10-0 van HSC’21. De bezoekers uit […]
  • Twenthe wint van SP Lochem10 november 2013 Twenthe wint van SP Lochem Twenthe Goor heeft na weken van droogte een knappe overwinning geboekt op Lochem. De bezoekers, die tot aan vanmiddag de minste verliespunten hadden in de vierde klasse B, gingen met 2-1 […]
  • Zware beproeving voor koploper Twenthe14 november 2015 Zware beproeving voor koploper Twenthe Wat is de mooie overwinning op Markelo en het grijpen van de koppositie, vorige week, waard geweest ? Dat is morgen de grote vraag in Hengelo. Daar speelt vv Twenthe de lastige […]