Mengerink al 75 jaar Hectoriaan

Tijdens de algemene ledenvergadering van SV Hector is Henk Mengerink vrijdagavond in het zonnetje gezet. Mengerink, beter bekend als De Pinne, werd gehuldigd vanwege zijn 75-jarig lidmaatschap. Mengerink was een legendarische oud-speler van het eerste elftal, die bekend stond om zijn verwoestende schot. In totaal werden er zeventien leden gehuldigd die in totaal 660 jaar lid zijn van Hector. De jeugdopleiding van Hector is het afgelopen jaar wederom gegroeid. Wel moesten de groen-witten een financiële veer laten. Jeugdvoorzitter Jan Schut benadrukte dat vv Twenthe, GFC en Hector, beter in gezamenlijkheid kunnen optrekken richting gemeente om zo meer te bereiken.

pinne75

Voorzitter René van Ommen (rechts) geeft Henk Mengerink een presentje.

jubilaressenhector

Gerelateerde berichten

  • lightbox_bingo2_jpg121 december 2012 Kerstbingo ’t Gijmink in Villa 70 In buurthuis ‘t Gijmink is vanavond de allereerste kerstbingo. In het pand Villa 70 aan de Lindelaan is een aantal vrijwilligers druk bezig geweest met de voorbereidingen. De bingo begint […]
  • Kritiek op kerstvideo Goorse ondernemers12 december 2020 Kritiek op kerstvideo Goorse ondernemers De reacties op de door Goorse ondernemers gemaakte en gedeelde kerstclip, zijn verdeeld. Aan de ene kant spreken mensen van een leuk initiatief terwijl aan de andere kant kritiek klinkt. […]
  • Hydrauliek-olie besmeurt Molenstraat15 maart 2013 Hydrauliek-olie besmeurt Molenstraat Een geknapte hydrauliekleiding van een oplegger die rijplaten aan het laden was zorgde vanmiddag voor een smeerboel aan de Molenstraat. Doordat de leiding onder hoge druk staat kwam er […]
  • Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open25 februari 2021 Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open De ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente willen op 15 maart de deuren weer openen. Dat staat in een brandbrief van het Ondernemersplatform Hof van Twente aan […]
  • Kniepertjes van de Smidse…1 januari 2021 Kniepertjes van de Smidse… In het Goorse stadshart was het op deze eerste dag van het nieuwe jaar alles behalve uitgestorven. Oorzaak was een actie van Bar Bistro d'Olde Smidse. Die deelde knapperige kniepertjes […]