Italiaanse komedie in Filmhuis Alleman

Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag om 20.00 uur de film ‘Gianni e le donne’. De Italiaanse komedie gaat over de gepensioneerde Gianni die geen rust heeft en daardoor weer gaat flirten met jonge vrouwen. Kaarten voor deze film zijn verkrijgbaar via de website of op de avond voorafgaand aan de film bij de kassa. Kaarten kosten € 7,50 per stuk.

giannieledonne

Gerelateerde berichten

  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]
  • Rijkens gaat door toch als raadslid24 maart 2014 Rijkens gaat door toch als raadslid Fred Rijkens, voorman van de PvdA, gaat toch nog vier jaar door als lid van de gemeenteraad. Dat liet hij gisteravond via een mail weten. Zijn partij verloor vorige week bij de […]
  • Noodkreet levert nog altijd niets op voor Versteegen26 juli 2016 Noodkreet levert nog altijd niets op voor Versteegen De emotionele en krachtige noodkreet aan premier Mark Rutte van Primera-ondernemer Rene Versteegen heeft nog altijd bitter weinig opgeleverd. Vandaag stond hij met zijn verhaal centraal op […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • jumbotruck20131 mei 2013 Jumbo Dakartruck doet Goor aan De truck waarmee algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten heeft deelgenomen aan de Dakar Rally 2013, maakt de komende weken een ronde langs verschillende Jumbo winkels in […]