Haafkes gestart met bouw Agrowin

Aannemersbedrijf W.J. Haafkes & Zonen B.V. uit Goor is in de moeilijke tijden voor de bouw gestart met de realisatie van twee nieuwbouwprojecten. Haafkes bouwt onder meer een kantoorpand met opslagruimte voor Agrowin B.V. aan de Haven in Goor.  Agrowin, dat sinds 1992 een vestiging in Goor heeft, is een groothandel die zich bezig houdt met de handel, advisering en verkoop van allerlei middelen en benodigdheden voor de land- en tuinbouw, boomkwekerij en openbaargroen. In Emmen bouwt Haafkes een nieuwe contactlenzenfabriek voor NKL Contactlenzen. Beide bouwprojecten worden in 2013 opgeleverd.

agrowin

Bij de twee nieuwbouwprojecten worden innovatieve procesverbeteringen toegepast. De innovaties bestaan uit BIM (Bouw Informatie Model), waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever in 3D worden verwerkt, maar ook alle technische gegevens, SIM (Strategisch Inkoop Management) en LEAN; een methodiek die gericht is om verspillingen te voorkomen door een efficiënte manier van werken.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar raakt rijbewijs kwijt in Hengelo1 november 2013 Gorenaar raakt rijbewijs kwijt in Hengelo Een twintigjarige man uit Goor is donderdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt, vanwege roekeloos rijgedrag op de Lansinkesweg in Hengelo. De Gorenaar wordt ook verdacht van het rijden onder […]
  • Expositie zwemclub De Whee10 maart 2019 Expositie zwemclub De Whee In het Goors Historisch Museum is vrijdag de expositie over Zwem- en Poloclub De Whee geopend. De vereniging is in 1932, een jaar na de opening van het Goorse buitenbad, opgericht. De […]
  • Abraham Harrie Klumpers pakt uit3 juli 2010 Abraham Harrie Klumpers pakt uit Harrie Klumpers van ASK Autoservice aan de Klavermaten in Goor is zaterdag 3 juli jarig en wordt 50 jaar! Wie jarig is, die trakteert. Daarom geeft * ASK 50 Tom Tom Navigatiesystemen weg […]
  • Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’30 september 2019 Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’ Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp opent in het komende weekeinde de deuren in het kader van het 'Weekend van de Wetenschap'. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het […]
  • marsteunisz13 oktober 2012 Informatieavond met Mars Teunisz Op maandagavond 5 november organiseren Countus accountants + adviseurs, Bracht en de Vries Notarissen én Univé Oost een gezamenlijke informatieavond in De Reggehof. Zij presenteren een […]