Zaalteam Twenthe bekert verder

Het zaalteam van Twenthe Goor heeft de knock-outfase van de districtsbeker bereikt. De ploeg won vanavond met 10-2 van Blauw Wit uit Holten. De bezoekers hadden niets in te brengen tegen de ploeg van Emiel Hummelink. Beide ploegen hadden de twee eerste twee duels in de poule gewonnen en dus was het op papier een topper. Die status kreeg de wedstrijd nimmer in de praktijk. Twenthe was veel te sterk en liep eenvoudig over de bezoekers heen. Volgende week vrijdag speelt het team de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Bij winst is de equipe winterkampioen.

Gerelateerde berichten

  • Vierde nederlaag voor GFC10 november 2013 Vierde nederlaag voor GFC GFC heeft zondag fiks klop gekregen van Bon Boys. De koploper was in Haaksbergen met 4-1 te sterk voor de Goorse equipe. GFC had te veel respect voor de lijstaanvoerder en kwam met 4-0 […]
  • Titelkraker voor zaalvoetballers Twenthe12 maart 2015 Titelkraker voor zaalvoetballers Twenthe Naast twee prachtige affiches op het veld staat er dit weekend ook een heuse kraker in de zaal op de rol voor de Goorse voetballers. Het zaalteam van Twenthe speelt morgen de topper tegen […]
  • Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo16 januari 2016 Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen heeft ook in de vierde wedstrijd op het EK weer laten zien hoe belangrijk ze is voor het Nederlands vrouwenwaterpoloteam. In Belgrado werd Rusland met 14-7 opzij gezet […]
  • Iedereen tot winst bij de Trekpleister22 oktober 2015 Iedereen tot winst bij de Trekpleister Een bijzondere prestatie van de senioren-biljarters van De Trekpleister deze week. De drie teams wisten in de zogenoemde A-poule alledrie te winnen en dat ook nog in de maximale score voor […]
  • Volleybaltoernooi bij De Mossendam14 juli 2018 Volleybaltoernooi bij De Mossendam Op vrijdag 14 september (19.00 uur) staat bij Sporthal De Mossendam het prestigieuze volleybaltoernooi weer op het programma. Een team bestaat uit minimaal zes personen en er wordt […]