Zaalteam Twenthe bekert verder

Het zaalteam van Twenthe Goor heeft de knock-outfase van de districtsbeker bereikt. De ploeg won vanavond met 10-2 van Blauw Wit uit Holten. De bezoekers hadden niets in te brengen tegen de ploeg van Emiel Hummelink. Beide ploegen hadden de twee eerste twee duels in de poule gewonnen en dus was het op papier een topper. Die status kreeg de wedstrijd nimmer in de praktijk. Twenthe was veel te sterk en liep eenvoudig over de bezoekers heen. Volgende week vrijdag speelt het team de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Bij winst is de equipe winterkampioen.

Gerelateerde berichten

  • Titel voor Twenthe 413 mei 2019 Titel voor Twenthe 4 Cum Laude kampioen. De mannen van Twenthe 4 hebben op indrukwekkende wijze beslag gelegd op het kampioenschap. De jonge equipe van Gert Meulman kan met nog twee duels voor de boeg de […]
  • Vierde nederlaag voor GFC10 november 2013 Vierde nederlaag voor GFC GFC heeft zondag fiks klop gekregen van Bon Boys. De koploper was in Haaksbergen met 4-1 te sterk voor de Goorse equipe. GFC had te veel respect voor de lijstaanvoerder en kwam met 4-0 […]
  • Titelkraker voor zaalvoetballers Twenthe12 maart 2015 Titelkraker voor zaalvoetballers Twenthe Naast twee prachtige affiches op het veld staat er dit weekend ook een heuse kraker in de zaal op de rol voor de Goorse voetballers. Het zaalteam van Twenthe speelt morgen de topper tegen […]
  • Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo16 januari 2016 Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen heeft ook in de vierde wedstrijd op het EK weer laten zien hoe belangrijk ze is voor het Nederlands vrouwenwaterpoloteam. In Belgrado werd Rusland met 14-7 opzij gezet […]
  • Matchpoint voor hockeydames31 mei 2019 Matchpoint voor hockeydames Het uur U nadert voor de hockeydames van GMHC. De speelsters van het eerste team maken zich op voor het kampioenschap. De dames wonnen vorige week van de koploper en staan nu op […]