Voetbalclubs tegen opponent 1e speeldag

Voor de Goorse clubs staan de clubs van de eerste speeldag voor de deur. Dat betekent dat in de derde klasse A Twenthe bezoek krijgt van Borne. De promovendus doet het met een vierde plaats uitstekend. Twenthe, waar trainer Harold Oude Veldhuis gesprekken voert over de verlenging van zijn verbintenis, stelt teleur en heeft één puntje meer dan hekkensluiter en tegenstander Hengelo. Hector, dat ook nog niet kan imponeren, krijgt bezoek van Rood Zwart. Op de openingsdag won Hector van de ploeg uit Delden. GFC gaat op bezoek bij Avanti Wilskracht. De tussenstanden zijn morgen vanaf 14.00 uur via deze site te volgen.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe als enige thuis bij eerste duel 201225 februari 2012 Twenthe als enige thuis bij eerste duel 2012 Na een periode van bijna drie maanden moeten de Goorse clubs dus weer aan de bak. Twenthe Goor heeft op papier de gemakkelijkste opdracht. Zij hervatten de competitie met een duel tegen […]
  • Goorse clubs maken zich op voor seizoensouverture1 september 2012 Goorse clubs maken zich op voor seizoensouverture Hector trapt vanavond als eerste Goorse club af voor het seizoen 2012-2013. De ploeg van trainer Wim Woeltjes gaat op bezoek bij Rood Zwart. Twenthe Goor brengt morgen een bezoek aan een […]
  • Goorse clubs eindelijk weer aan de bak2 maart 2013 Goorse clubs eindelijk weer aan de bak Nu laatste sneeuw weg is, melden de voetballers zich dit weekend weer aan het front. Twenthe hervat de competitie na een aantal weken van rust tegen De Tubanters 1897. De ploeg van Harold […]
  • Geplaagde GFC ontvangt flitsende koploper29 oktober 2011 Geplaagde GFC ontvangt flitsende koploper Waar vv Twenthe en sv Hector dit weekend een gemakkelijke opponent treffen, wacht voor GFC een zware beproeving. De Goorse laagvlieger in de vierde klasse neemt het thuis op tegen koploper […]