Schoolfeestmuzikanten voor NL-awards

Het bleek een schot in de roos en vermaakte velen zaterdagmiddag in de Schoolfeesttent nu vijf maanden geleden. De zogenoemde dweilmachine die in Goor en in de tent Boogie Woogie-muziek en schoolfeestliedjes in bluesstijl ‘fabriceerde’. Een aantal Goorse muzikanten werd toen gesteund door de Nederlandse Mr. Boogie Woogie, Eric Jan Overbeek en de Hengelose topgitarist Raymond Nijenhuis. Of het er aan bijgedragen heeft is niet bekend maar het toeval wil dat beiden nu zijn genomineerd voor prestigieuze titels. Overbeek voor beste blues-toetsenist en Nijenhuis als beste blues-gitarist van Nederland. De nominaties zijn gedaan door de Dutch Blues Foundation en het volk mag stemmen. De Goorse tak van de Boogie Woogie-band zou het mooi vinden als Gorenaren als blijk van waardering willen stemmen op de twee toppers. Dat kan, nog twee dagen,┬ávia dit stemformulier.

tentboogiewoogie