Schoorsteenbrand aan de Breukersweg

De bewoonster van een woning aan de Breukersweg werd aan het begin van de avond opgeschrikt door een joelende kachel. Al snel werd duidelijk dat het om een schoorsteenbrand ging. De Goorse brandweer heeft de kachel leeggehaald en de restanten afgeblust. De collega’s uit Rijssen hoefden niet in actie te komen met de hoogwerker omdat het een plat dak betrof. Van rookschade is nauwelijks sprake.

Foto’s: Patrick ter Elst.

Gerelateerde berichten

  • Klaassen herstelt zich overtuigend met Oranje op WK23 juli 2013 Klaassen herstelt zich overtuigend met Oranje op WK Lieke Klaassen heeft zich met Oranje zeer knap hersteld van de nederlaag op het WK Waterpolo in de openingswedstrijd tegen Spanje. Het tweede groepsduel werd overtuigend gewonnen door […]
  • Kinderen al in de tent…26 juni 2014 Kinderen al in de tent… Waar de meeste Goorse volwassenen zich vandaag nog even moe moeten maken voordat ze vanavond de Tente in kunnen is de Goorse schooljeugd al wel in hogere Schoolfeestsferen. De leerlingen […]
  • Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor28 maart 2018 Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor Een oudere man is vanmiddag vanaf de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor met zijn scootmobiel de naastgelegen sloot in gereden. De bewoner van De Stoevelaar was op het Doesgoor om een […]
  • 37b0e998a3941f7a6cf1e662b7c09b6924 september 2013 Eerste treffer voor Adrie Karssenberg Een primeur voor Adrie Karssenberg. De speler van het G-team maakte dit weekend zijn eerste doelpunt in zijn loopbaan. Een puike prestatie van de speler, die al enige tijd onderdeel […]
  • Goorse Tukkers naar de Tour…1 juli 2017 Goorse Tukkers naar de Tour… Waar de meeste Goorse wielerliefhebbers vanochtend nog hoofdbrekens hadden om de Goorse Tourpoule in te vullen en zich vanmiddag te melden bij Tourcaf√© De Ster, waren er vijf in stijl […]