Fietsende schilder Vrielink 40 jaar

Eric Vrielink is veertig jaar. De Goorse schilder geniet in ’t Twentse Haagje bovenal bekendheid als eigenaar van Schildersbedrijf Vrielink. Verder is hij ook regelmatig op de fiets te aanschouwen. Vrielink vindt als vader van drie telgen toch elke week enkele uren om op de racefiets of mountainbike te springen. Veertig jaar zullen veel mensen hem dan ook nog niet geven. Echter, de feiten liggen niet. En door het spandoek (foto) aan de gevel en de vermelding op Goorsnieuws zal ook rest van Goor dit niet ontgaan.

foto

Gerelateerde berichten

  • Parkiet gevonden en gezocht4 oktober 2011 Parkiet gevonden en gezocht De mannen van Profix Autoschade aan de Klavermaten hebben een parkiet (foto) gevangen. Deze is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De lief- en leedredactie kreeg deze week ook een […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Edwin, al 12,5 jaar hulpje op de weg5 mei 2009 Edwin, al 12,5 jaar hulpje op de weg Het was een even aangename als verdienstelijke verrassing voor wegenwachter Edwin Edel. De Gorenaar viert zijn 12 ½ jaar bestaan bij de wegenwacht en deze mijlpaal werd door de […]
  • Jeantique bestaat 35 jaar2 november 2010 Jeantique bestaat 35 jaar Jeantique bestaat 35 jaar en dat willen een aantal medewerkers vieren via Goorsnieuws.nl. Wij kregen het volgende bericht: Vraag een willekeurige inwoner van Goor naar de naam ‘Jeantique’ […]
  • bloembak12 september 2012 Mysterieuze bloembak in berm Goor Een der trouwe bezoekers van onze site vroeg zich af waar de bloembak (foto) aan de rand van Goor voor bedoeld is. Robert van der Reest mailde ons met het verzoek om dit via de site te […]