Fietsende schilder Vrielink 40 jaar

Eric Vrielink is veertig jaar. De Goorse schilder geniet in ’t Twentse Haagje bovenal bekendheid als eigenaar van Schildersbedrijf Vrielink. Verder is hij ook regelmatig op de fiets te aanschouwen. Vrielink vindt als vader van drie telgen toch elke week enkele uren om op de racefiets of mountainbike te springen. Veertig jaar zullen veel mensen hem dan ook nog niet geven. Echter, de feiten liggen niet. En door het spandoek (foto) aan de gevel en de vermelding op Goorsnieuws zal ook rest van Goor dit niet ontgaan.

foto

Gerelateerde berichten

  • Parkiet gevonden en gezocht4 oktober 2011 Parkiet gevonden en gezocht De mannen van Profix Autoschade aan de Klavermaten hebben een parkiet (foto) gevangen. Deze is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De lief- en leedredactie kreeg deze week ook een […]
  • Edwin, al 12,5 jaar hulpje op de weg5 mei 2009 Edwin, al 12,5 jaar hulpje op de weg Het was een even aangename als verdienstelijke verrassing voor wegenwachter Edwin Edel. De Gorenaar viert zijn 12 ½ jaar bestaan bij de wegenwacht en deze mijlpaal werd door de […]
  • bloembak12 september 2012 Mysterieuze bloembak in berm Goor Een der trouwe bezoekers van onze site vroeg zich af waar de bloembak (foto) aan de rand van Goor voor bedoeld is. Robert van der Reest mailde ons met het verzoek om dit via de site te […]
  • sharon2 maart 2012 Sharon Hilverink 25 jaar Ze schreeuwt het van de toren, schreeuwt het van de daken, Sharon wil al 25 jaar met Jackie D een boswandeling maken.Combinatie van bier en wijn, met een dronken kop tegen shovels aanlopen […]
  • Jaydi Nijhuis ziet levenslicht24 augustus 2011 Jaydi Nijhuis ziet levenslicht De jongste Goorse telg woont in de Leliestraat. Jaydi Nijhuis werd vanmiddag geboren. Moeder Sandra Gossink en dochter maken het goed, evenals vader Marcel Nijhuis. Een foto van Jaydi […]