Getuigen aanrijding Laarstraat gezocht

Denise Mengerink heeft dinsdagmiddag rond 15.00 uur een aanrijding gehad in de Laarstraat. Een zwarte Mercedes reed vlak voor de Rabobank tegen haar auto aan. De man, die de Mercedes bestuurde, heeft valse gegevens achtergelaten en is er toen vandoor gereden. Denise kon nog wel zijn kenteken noteren, XD-LL-05. De verzekering kan haar nu niet helpen en dus is ze op zoek naar getuigen die dinsdagmiddag de aanrijding hebben gezien. Zij kunnen contact met Denise opnemen via 06-128116<92.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Rosella zoek in de Costerstraat28 maart 2012 Rosella zoek in de Costerstraat Er is een vogel zoek in de Costerstraat. Jan Weernink is op zoek naar zijn nieuwe Rosella. Hij is ontsnapt uit de volière. Ze hebben al twee vrouwtjes, maar de man die vrijdag kwam […]
  • Brildrager ramt auto op ’t Gijmink3 november 2016 Brildrager ramt auto op ’t Gijmink De politie is op zoek naar een man die vanochtend een aanrijding veroorzaakte met zijn zwarte Mercedes Sedan. De bestuurder ramde rond 11.30 uur een blauwe Volvo in de Dr. Schaepmanstraat […]
  • Fiets gevonden aan de Enterseweg25 juni 2015 Fiets gevonden aan de Enterseweg Aan de Enterseweg is, in de sloot tegenover Probin, een fiets gevonden. Het gaat om een zilverkleurige fiets met een mountainbike look van het merk Mercedes. De fiets is in bewaring […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]