Getuigen aanrijding Laarstraat gezocht

Denise Mengerink heeft dinsdagmiddag rond 15.00 uur een aanrijding gehad in de Laarstraat. Een zwarte Mercedes reed vlak voor de Rabobank tegen haar auto aan. De man, die de Mercedes bestuurde, heeft valse gegevens achtergelaten en is er toen vandoor gereden. Denise kon nog wel zijn kenteken noteren, XD-LL-05. De verzekering kan haar nu niet helpen en dus is ze op zoek naar getuigen die dinsdagmiddag de aanrijding hebben gezien. Zij kunnen contact met Denise opnemen via 06-128116<92.

Gerelateerde berichten

  • Rosella zoek in de Costerstraat28 maart 2012 Rosella zoek in de Costerstraat Er is een vogel zoek in de Costerstraat. Jan Weernink is op zoek naar zijn nieuwe Rosella. Hij is ontsnapt uit de volière. Ze hebben al twee vrouwtjes, maar de man die vrijdag kwam […]
  • Brildrager ramt auto op ’t Gijmink3 november 2016 Brildrager ramt auto op ’t Gijmink De politie is op zoek naar een man die vanochtend een aanrijding veroorzaakte met zijn zwarte Mercedes Sedan. De bestuurder ramde rond 11.30 uur een blauwe Volvo in de Dr. Schaepmanstraat […]
  • Fiets gevonden aan de Enterseweg25 juni 2015 Fiets gevonden aan de Enterseweg Aan de Enterseweg is, in de sloot tegenover Probin, een fiets gevonden. Het gaat om een zilverkleurige fiets met een mountainbike look van het merk Mercedes. De fiets is in bewaring […]
  • Valentijns-bloemetje voor vrijwilliger Yke de Jong16 februari 2018 Valentijns-bloemetje voor vrijwilliger Yke de Jong Yke de Jong mocht op Valentijnsdag van Riekele Bijleveld en André Pierik een bloemetje ontvangen in de nieuwe Kringloop-Outlet aan de Pastoriestraat in Goor. Hij werd in het zonnetje gezet […]
  • Geparkeerde Mercedes aangereden in PC Hoofdstraat9 november 2019 Geparkeerde Mercedes aangereden in PC Hoofdstraat Een zwarte Mercedes die stond geparkeerd in de PC Hoofdstraat in Goor is vanochtend (zaterdagochtend) aangereden en daardoor beschadigd geraakt aan de voorzijde. De wagen is […]