De Goorse Lama-markt…

lamaspm

Een opmerkelijke diersoort tussen de vele paarden en pony’s op de Goorse Paardenmarkt vanochtend. Daar werden ook een aantal lama’s te koop aangeboden. De van oorsprong Zuid Amerikaanse kameelachtige dieren staan er bekend om dat ze nogal spuwen dus was het voor de voorbijgangers oppassen geblazen. Ook werden er ezels verhandeld op het Goorse Schoolfeestplein waar het de hele morgen druk was. De authentieke paardenhandelaren waren ook in grote getale aanwezig voor het aloude handjeklap en een borrel om de deal te beklinken.

Gerelateerde berichten

  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • PvdA en Tuindorpbewoners willen drugs aanpakken15 mei 2016 PvdA en Tuindorpbewoners willen drugs aanpakken De PvdA en de buurtbewoners van het Tuindorp willen de drugsproblematiek aanpakken in de wijk. Dat is de belangrijkste punt na een werkbezoek van de sociaal democraten aan het Tuindorp. […]
  • Big Niks-huis zwaar onder vuur19 november 2009 Big Niks-huis zwaar onder vuur Er is zware kritiek op de intenties van de bedenkers van het zogenoemde Big Niks-huis in Goor. De variant op Big Brother lijkt een vroege dood te sterven na uitlatingen van een […]
  • Autovandalisme in Schaepmanstraat20 september 2010 Autovandalisme in Schaepmanstraat Een bewoonster uit de dr. Schaepmanstraat heeft afgelopen aangifte gedaan van het vernielen van haar auto. Haar Opel Astra is slachtoffer geworden van vandalisme. In de nachtelijke uren is […]
  • maurien rikkert 03920 oktober 2012 Rikkert strandt twee keer in Deense kwartfinale Tijdens de prestigieuze internationale Autumn Cup in Denemarken is Maurien Rikkert tot twee keer toe uitgeschakeld in de kwartfinale. Zowel in het enkelspel als in het dubbelspel met […]