Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd

Vandaag vieren Robert en Chantal Hofmeijer hun koperen huwelijk. Om vandaag te kunnen feesten zijn de vrienden al vrijdagavond, ondanks de barre weersomstandigheden, begonnen met het aanbrengen van de nodige versieringen in en rondom hun stulpje. De familie en vrienden zien uit naar het feestje en willen ze hierbij alvast van harte feliciteren. 

jb_robert_chantal_125

Gerelateerde berichten

  • holtmaat12 december 2011 Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd […]
  • Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk18 januari 2014 Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk Rob en Jeanet Slooff vieren vandaag hun 12,5 jarige huwelijk. De familie maakt zich reeds op voor het feestje dat zondagavond zal worden gevierd. Via deze weg willen ze Rob en Jeanet […]
  • Paul en Joanetta vieren koperen huwelijk21 juli 2012 Paul en Joanetta vieren koperen huwelijk Vandaag is het precies 12,5 jaar geleden dat Paul en Joanetta Gelen in het huwelijksbootje zijn gestapt. Zij vieren vandaag dus hun koperen huwelijk. De buren van de Van Eedenstraat, […]
  • José Meijer straks in de bevalmobiel? 22 april 2014 José Meijer straks in de bevalmobiel? José Meijer wordt vandaag 50 jaar. Gisteren heeft de Goorse verloskundige het bereiken van deze mijlpaal al gevierd met haar familie en vrienden. Volgens een bord in de tuin maakt ze […]
  • Robert Brunen vandaag 50 jaar16 maart 2015 Robert Brunen vandaag 50 jaar Robert Brunen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftig. De verkeersadept, in het verleden ook rijschoolhouder in Goor, heeft gisteren deze mijlpaal al gevierd met een spetterend […]