Hendrik breekt lans voor Goors theater

helligenhendrik2012_1

Helligen Hendrik is deze dagen thuis. In de Reggehof raast en tiert hij al vanaf donderdag alsof het een lieve lust is voor stijf uitverkochte zalen. Opvallend is dat in de thuishaven de show in detail is aangepast en dat steevast na afloop een lans wordt gebroken voor het behoud van een volwaardig theater De Reggehof. “Belachelijk woar die politieke onbenull’n hier met bezig bunt. Ie mut trots ween op zun theater. Dit mut altied blieven.” Helligen Hendrik (Bert Eeftink) toert samen met zijn onderdaan Skoffel Getje (Paul Schabbink) door de theaters in Oost Nederland en doet deze week vier keer Goor aan. Vanavond is de laatste voorstelling in De Reggehof. Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

  • Kerstrust maakt plaats voor meer ‘herrie’26 december 2009 Kerstrust maakt plaats voor meer ‘herrie’ Goor waakt langzaam uit de kerstrust die met name op kerstavond en eerste kerstdag over het stadje lag. De meeste mensen kozen voor de gezelligheid rond eigen kerstboom en deden zich […]
  • FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC27 maart 2017 FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC FC Twente speelt de eerste wedstrijd in voorbereiding op het volgende seizoen op sportpark Heeckeren tegen GFC. Het oefenduel wordt gespeeld op zaterdag 1 juli en begint om 17.00 uur. De […]
  • Na de Zonnewende…26 december 2018 Na de Zonnewende… “Wanneer de dagen lengen gaan de nachten strengen” Deze volkswijsheid stuurde de Goorse weerman Eric Effing met een tweetal illusterende foto's. De echte winter begint vaak pas na de […]
  • Ring verloren op De Hogenkamp14 maart 2016 Ring verloren op De Hogenkamp Marlin is op zoek naar een op De Hogenkamp verloren Buddha to Buddha ring. De vinder kan contact opnemen via 06-27150101. 
  • schoolontbijt27 november 2013 Beschuitje eten met Nauta De leerlingen van groep 4 van de Prins Constantijnschool mochten vanmorgen een ontbijtje komen eten bij burgemeester Ellen Nauta. De 32 kinderen waren uitgenodigd op het gemeentehuis en […]