Poes Dickie vermist op De Whee

Sinds donderdagochtend is poes Dickie vermist. Hij is een half jaar oud en heeft een grijs met witte vacht. Dickie is het laatst gezien in de buurt van de Wielewaalstraat / Da Costastraat. Heeft u hem gezien, dan graag contact opnemen via telefoonnummer 06-51891390 of 06-11468707.

Update: Poes Dickie is weer terecht bij de eigenaar.

jb_poes_dickie bekka

 

Gerelateerde berichten

  • 5000 blikken soep21 januari 2021 5000 blikken soep De soepactie van Hofmarketing is afgerond. Het team heeft in de maanden december en januari maar liefst 5000 blikken bezorgd in Goor en omgeving om de leefbaarheid van de Hof meer op de […]
  • viermereltjes25 mei 2012 Muzikale merel laat koortje ‘uitkomen’ Het is een vrolijk getsjilp onder de veranda bij de familie Schabbink. De merel die zich daar nestelde op een oud accordeon, waar we eerder over berichtten, heeft daar inmiddels met […]
  • Huijgen blijft leider in klassement Tourpoule24 juli 2015 Huijgen blijft leider in klassement Tourpoule Michiel Huijgen blijft ook na vandaag de leider in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Onno Overbeek blijft echter wel in het spoor van de gele truidrager, die in de […]
  • Inbraak in schuur en schaftkeet bij begraafplaats10 april 2018 Inbraak in schuur en schaftkeet bij begraafplaats Tijdens een inbraak in een schuur bij de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg is vannacht een een trekker gestolen. Het blauwe voertuig dat HIER is afgebeeld wordt vaak gebruikt bij […]
  • Veertig uur taakstraf na mishandeling9 september 2010 Veertig uur taakstraf na mishandeling De rechtbank in Almelo heeft twee Goorse jongeren veroordeeld tot een taakstraf van veertig uur. Een 20- en een 22-jarige Gorenaar zijn op 1 juni aangehouden wegens mishandeling van een […]