Nog veel meer auto’s aangepakt aan de Bleekstraat

De incidenten met auto’s aan de Bleekstraat stapelen zich op. De mailbox van Goorsnieuws stroomt vol met incidenten van de autovandaal. Het lijkt erop zelfs op dat dit bijna geen eenmansactie kan zijn. Zo zijn meerdere auto’s bekrast, zijn er navigatiesystemen gestolen en zijn diverse spiegels vernield en ruiten ingeslagen. Ook het slot van enkele auto’s is verwoest. Let dus op als u de auto aan de Bleekstraat parkeert. De politie heeft nog niemand weten aan te houden.

1344866407

Gerelateerde berichten

  • Krange produceert eigen penning21 mei 2010 Krange produceert eigen penning Wagenbouwgroep Krange komt dit Schoolfeest met een eigen penning. Het valt te betwijfelen of deze munt ook dient als Schoolfeestpenning (deze is namelijk rond) in de Tent, maar de […]
  • Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel23 oktober 2021 Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel Er is genoeg te doen in zaal De Bebsel in de komende weken. Zo is er over twee weken 'Lachen, gieren, brullen' waarover later meer op deze site. Op de vrijdag daarvoor, op 5 november, is […]
  • Boerderij Roelofsen tegen de vlakte….21 november 2018 Boerderij Roelofsen tegen de vlakte…. Het is misschien wel het meest iconische pand bij de entree van Goor aan de zijde van Delden. De boerderij op het voormalige domein erve Roelofsen. De woning en de schuren gaan deze weken […]
  • hdc36 mei 2014 Waarschuwing voor hondenbezitters Een vaste bezoeker van Goorsnieuws maakt zich zorgen om hondenbezitters in de omgeving van de Nachtegaalstraat. Bij het grasstrook aan de Nachtegaalstraat zou gisteravond en vanmorgen […]
  • Freddie geëerd met schoefpiepe18 juni 2011 Freddie geëerd met schoefpiepe Freddie is woensdag 50 jaar geworden en dit is niet ongemerkt voorbij gegaan. Het gezin, de familie, de buren en de vrienden van Hamerslag en Co, zorgden samen voor maar liefst vier […]