Kinderen na kerstviering met vakantie

De kinderen van de Goorse basisscholen hebben net als veel werknemers vakantie gekregen vandaag. De laatste schoolweek van het jaar stond vooral in het teken van de kerstviering. Op diverse scholen werd er ook een kerstvoorstelling georganiseerd. Zo ook op de Prins Constantijnschool, waar een levende kerststal werd georganiseerd. Ook hier werd er weer geld ingezameld voor de Serious Request-actie. Het resultaat was €400.

2012-12-19 20.44.21


Gerelateerde berichten

  • Telecomwinkel Optie1 weer open (adv)14 december 2013 Telecomwinkel Optie1 weer open (adv) De vestiging van de telecom-zaak Optie1 in Goor is weer geopend. De hernieuwde winkel aan de Grotestraat 55 staat nu onder leiding van storemanager Mark Jan Roos: "Onze winkel is onderdeel […]
  • Schoolfeestloods geopend29 maart 2014 Schoolfeestloods geopend Nog drie maanden en dan barst het feest der feesten weer los op het Schoolfeestplein. De loods voor de wagenbouwers is vandaag weer geopend. Dat gebeurde met een toespraak van […]
  • Dynacup-jongens kampioen19 april 2010 Dynacup-jongens kampioen Het jongens-team van het zogenoemde Dynacup heeft op overtuigende wijze de titel binnen gehaald in de klasse B1. De ploeg onder leiding van trainer Koudijs bestaat uit spelers van het […]
  • Jantine Roescher ziet Sarah27 januari 2020 Jantine Roescher ziet Sarah Jantine Roescher heeft vandaag de respectabele leeftijd bereikt van vijftig. De kersverse Sarah is met deze mijlpaal in het zonnetje gezet door de buren en haar vrienden. Bij de blonde […]
  • Elastiekenkoers vanuit Groningen volbracht, opbrengst is 90.000 euro27 juni 2019 Elastiekenkoers vanuit Groningen volbracht, opbrengst is 90.000 euro Ze hebben de eindstreep behaald. Ondanks de tropische omstandigheden kwamen de deelnemers aan de Elastiekenkoers 2019 met een glimlach over de eindmeet bij De Smidse. De start was […]