Ook lapjeskat Pipa wordt vermist

Na poes Dickie is er zo vlak voor de kerstdagen nog een kat vermist. Deze mail ontving de redactie vandaag: “Mijn lapjeskat van 1,5 jaar is vermist. Ze heet Pipa. Ze draagt geen bandje en is klein voor haar leeftijd. Ze is al sinds dinsdag in de ochtend weg. Heeft u haar gezien of weet u waar ze is wilt u dan contact opnemen met het telefoonnummer : 06-15585518.”

imag0071

Gerelateerde berichten

  • smoes9 december 2011 Smoes is weggelopen De familie Zuidgeest is hun poes Smoes al enige tijd kwijt. Het beestje is op 15 oktober weggelopen en daarna niet meer gezien. Smoes is op de foto drie maanden oud, maar de poes was 1 […]
  • Poes bij allergische meiden14 januari 2012 Poes bij allergische meiden Een jonge poes is zaterdagochtend aan komen lopen bij de familie Janssen op de Hogenkamp (Waterhoenstraat) en liefdevol opgevangen. Toch is het beestje daar niet echt op de plek want de […]
  • katdenisevandenburg17 januari 2012 Kat aan komen lopen in Kievitstraat   Denise van den Burg mailde dat ze gezelschap heeft gekregen van een zwart-witte kat die met haar is meegelopen naar de Kievitstraat. Wie bovenstaande poes mist kan bellen met 06-27299369.
  • Patser vermist in buitengebied7 mei 2012 Patser vermist in buitengebied Een droevige mail van een van onze noabers uit het buitengebied tussen Markelo en Goor. Hij is op zoek naar zijn vermiste kater. "Drie Jaar na de zeer ernstige mishandeling van onze […]
  • snuffie20 april 2012 Poes Snuffie al enkele dagen vermist Gérardine Korteweg Maris is als sinds maandag haar poes kwijt. Ze is bijna 1 jaar oud en heet Snuffie. Het is het zusje van de poes op onderstaande foto. Snuffie lijkt erg op haar zusje […]