Bankpas gevonden H. Heijermansstraat

Vanmorgen is ter hoogte van de Schoolfeestweide een bankpas gevonden die op naam staat van M. Verdriet. De eigenaar kan met de vinder contact opnemen via telefoonnummer 0621648773.

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving zitmaaierraces geopend30 januari 2013 Inschrijving zitmaaierraces geopend De inschrijving voor de zitmaaierraces tijdens het zomerfeest Wiene-Zeldam zijn geopend. De wedstrijd even buiten Goor is tevens weer het Overijssels kampioenschap. De wedstrijd is eind […]
  • Henk Kwast in Radioportret12 juni 2018 Henk Kwast in Radioportret Komende zondag 17 juni, is Henk Kwast te gast bij Jonneke Adolfsen in het programma Portret van Hofstreek FM. Henk Kwast was mede-oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Bruins en […]
  • van harte30 juni 2012 van harte Ria en Gerrit, van harte met jullie 40e trouwdag Groetjes, Stefan en Ilja Huistede en de kids
  • Middeleeuwse waterkan gevonden in Bleekstraat8 juni 2015 Middeleeuwse waterkan gevonden in Bleekstraat Amateur-archeoloog Trudie Broekman heeft weer een fraaie vondst gedaan in de Bleekstraat. Op de bouwplaats van het nieuwe appartementencomplex ontdekte ze scherven van een mega-pot uit de […]
  • Mick Visser blijft op stage bij FC Twente3 februari 2015 Mick Visser blijft op stage bij FC Twente Het Goorse voetbaltalent Mick Visser heeft de eerste schifting in zijn leeftijdscategorie doorstaan en mag zijn stage zijn FC Twente vervolgen. De 8-jarige pupil blijft voorlopig […]