Herman van der Heide ziet Abraham

Deze week is ook Herman toegetreden tot de 50 plussers, 19 december vierde hij zijn 50e verjaardag. Namens de familie, buurt en de GFC MB1 hierbij nogmaals van harte gefeliciteerd.

jb_hvdheide50

Gerelateerde berichten

  • Wie zijn dit ? (7)12 oktober 2008 Wie zijn dit ? (7) In een wegwerpmaatschappij als deze waarin trainers van voetbalclubs net zo vergankelijk zijn als Gerard Joling bij de Toppers, is de weemoed sterk naar continu├»teit en klassieke momenten. […]
  • Gemeente zoekt samenwerking met ROZ17 september 2015 Gemeente zoekt samenwerking met ROZ Het bedrijf ROZ zal vanaf 1 oktober de ondernemersadvisering uitvoeren voor de gemeente Hof van Twente. De belangrijkste regeling die de onderneming zal inkleuren betreft het Bbz (Besluit […]
  • brons latin 20123 juni 2012 Haafkes en Edel zegevieren tijdens afdansen Goor is weer veel gediplomeerde dansers rijker. Bij Dansschool Reiners moesten de tieners gisteren laten zien wat ze in een jaar tijd hebben geleerd. Tom Haafkes en Eline Edel maakte de […]
  • “Chibie zit voor altijd in ons hart”11 juli 2017 “Chibie zit voor altijd in ons hart” Ze zijn nog altijd zeer aangedaan. De familie Pril na het overlijden van hun prachtbeest Chibie. Voor de kat hebben ze een monument geplaatst aan de Deldensestraat, waarna Goorsnieuws een […]
  • Niek Nijman en Dianthe Scherphof winnen Bovenbergcross7 maart 2016 Niek Nijman en Dianthe Scherphof winnen Bovenbergcross De jonge Niek Nijman heeft in de categorie jongens tot 12 jaar de Bovenbergcross gewonnen. Hij kwam als eerste op de finish bij de Bovenberg. Dianthe Scherphof was de sterkste bij de […]