Bankpas gevonden Scherpenzeelseweg

Zaterdagavond is een bankpas gevonden aan de Scherpenzeelseweg. Het pasje staat op naam van  L. Heine. De eigenaar kan contact op nemen met 0622157872.

Update: het pasje is weer in bezit van de eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe jazzgroep bij GV Excelsior9 januari 2012 Nieuwe jazzgroep bij GV Excelsior Gymnastiekvereniging Excelsior start donderdag met een Jazzdansgroep voor kinderen van 8 en 9 jaar. De groep wordt gelanceerd omdat de bestaande jazzdansgroepen al aardig vol zitten met […]
  • Eigen-wijs zoekt leden voor jubileumjaar20 oktober 2016 Eigen-wijs zoekt leden voor jubileumjaar Een flyeractie om leden te werven. Het Goorse jongerenkoor Eigen-wijs is naarstig op zoek naar nieuw fris bloed en trok daarop de straat op. In 2017, als het koor haar vijftig jarig […]
  • alt12 augustus 2013 Van Heeckerenweg onveiliger geworden De vele reconstructies aan wegen vallen in Goor slecht, zo ook aan de Van Heeckerenweg. Buurtbewoners klagen over de fietsoversteek, ter hoogte van de GFC-velden, die sindskort voorrang […]
  • Dominique van Doorn bereikt eindstreep in Venetië27 juli 2015 Dominique van Doorn bereikt eindstreep in Venetië Hij vertrok op 16 juli vanuit het Oostenrijkse Salzburg, gisteravond laat kwam hij per fiets aan in Venetië. Gorenaar Dominique van Doorn heeft zijn 'Ride to Venice' met succes voltooid. […]
  • GFC naar Barbaros in achtste finale Tukker Cup2 januari 2019 GFC naar Barbaros in achtste finale Tukker Cup GFC speelt in de achtste finale om de Tukker Cup een uitwedstrijd bij Barbaros op sportpark Veldwijk in Hengelo. De rood-zwarten zijn de enige Goorse club die nog in de race is voor deze […]