Hessel Weinreder ontmoette Abraham

Vrijdag 21 december vierde Hessel zijn 50e verjaardag. De, volgens de tekst op het spandoek, nog topfitte speler van Twenthe 5 werd door zijn ploeggenoten uitgebreid in het zonnetje gezet. Onder het genot van de nodige goudgele rakkers hebben zij de Abraham in de tuin geplaatst en tot in de late uurtjes feest gevierd. Via deze weg willen ze Hessel nogmaals van harte feliciteren.

jb_hessel_weinreder50

Gerelateerde berichten

  • jb anitatenberge5019 november 2013 Sarah vandaag voor Anita ten Berge Collega`s van Anita ten Berge zijn het dienstrooster van Anita niet nodig om te weten of ze die dag op De Stoevelaar werkt. Haar collega`s worden de hele dag verrast met het repertoire van […]
  • OAD in zee met Telegraaf Media Group22 februari 2015 OAD in zee met Telegraaf Media Group De Goorse vervoerder OAD gaat in zee met de grote Telegraaf Media Groep (TMG). Om het reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen zullen er regelmatig […]
  • Hector-verdediger Menno de Leeuw vrijgesproken15 oktober 2015 Hector-verdediger Menno de Leeuw vrijgesproken Hector kan komende zondag weer beschikken over verdediger Menno de Leeuw. De sterkhouder in de ploeg van trainer Mark Dijkstra werd in het thuisduel tegen Rood Zwart met rood weggestuurd […]
  • Muziekschool opent haar deuren20 mei 2011 Muziekschool opent haar deuren De Muziekschool Hof van Twente opent morgen weer de deuren voor het publiek. Tijdens de open dag in De Reggehof van 12.30 tot 14.30 uur is iedereen die kennis wil maken met muziek en […]
  • Bewoners Laarstraat: zwaar verkeer oorzaak gaslek30 juli 2016 Bewoners Laarstraat: zwaar verkeer oorzaak gaslek Het gaslek in de Laarstraat van afgelopen weekend is het gevolg van het vele verkeer wat nu door de straat rijdt, nadat de Molenstraat eenrichtingsverkeer is geworden. Dat stellen […]