Gerrit en Ellie Hofhuis 40 jaar getrouwd

Zaterdag 29 december was het 40 jaar geleden dat Gerrit en Ellie Hofhuis in het huwelijksbootje zijn gestapt. Deze gebeurtenis hebben ze met vrienden, familie en de buurt gevierd bij camping Monte Bello te Markelo. Namens allen ook via deze weg nogmaals de hartelijke felicitaties.

jb_fam_hofhuis_40 

Gerelateerde berichten

  • Pinksterfeest in de Hofkerk18 mei 2018 Pinksterfeest in de Hofkerk De Hofkerk viert zondag het Pinksterfeest. Speciaal voor mensen die niet veel met de kerk hebben. Om 09.30 uur is er koffie, thee en limonade op het kerkplein, waarna om 10.00 uur de […]
  • Inloopochtenden bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor10 januari 2017 Inloopochtenden bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Mediant start vanaf vandaag met een inloop in de gemeente Hof van Twente. Deze inloop wordt georganiseerd vanuit wijkvoorziening Doesgoor. De inloop is een participatievoorziening voor […]
  • Kwartelstraat verwelkomt kleine Rodney29 augustus 2014 Kwartelstraat verwelkomt kleine Rodney Martijn Kiel en Ramona Jager zijn sinds kort de trotse ouders van zoon Rodney. De buren hebben gezorgd voor een warm welkom en wensen dat Rodney maar voorspoedig mag opgroeien in de buurt. […]
  • 10 september 2013 TV de Mossendam sluit zomerseizoen af Tennisvereniging de Mossendam heeft een druk weekend achter de rug. Afgelopen vrijdag werd de KiKa-tennisavond georganiseerd, die in eerste instantie geteisterd werd door een hoosbui. De […]
  • Zomerse klanken en temperaturen8 augustus 2009 Zomerse klanken en temperaturen Waar de midzomer-koopavonden in het verleden al diverse keren in het water gevallen, was het gisteren geen reden tot klagen over de klimatologische omstandigheden. Zomers warm en best veel […]